iPhone Reparation Bagsværd

Få lynhurtig skærmskift, skift af batteri og reparationer af din iPhone på Lyngby Hovedgade 57D (kun 4 km. fra Bagsværd).

iPhone Reparation – vi har mange års erfaring!

Få original kvalitet til reparation af alle iPhones: Har du brug for hurtig og professionel reparation af din iPhone, så besøg Save My Phone på Lyngby Hovedgade 57D. Vi har konkurrencedygtige priser og bruger kun OEM-reservedele (Original kvalitet). Vi sørger for, at din telefon hurtigt og effektivt kommer tilbage til sin optimale ydelse.

Garanti: Med OEM-kvalitets-reservedele i særklasse tilbyder vi YDERLIGERE 12 måneders garanti på vores reservedele, UDOVER reklamationsretten på 24 måneder.

Vælg din iPhone-model

Vi er specialister i at reparere alverdens iPhone-modeller. Få mere at vide her om hvad vi kan udbedre på de forskellige modeller:

iPhone 13 serie

Iphone-13-Pro-Max-Reparation

iPhone 13 Pro Max Reparation

Iphone-13-Pro-Reparation

iPhone 13 Pro

Reparation

Iphone-13-Reparation

iPhone 13

 Reparation

 Iphone-13-Mini-Reparation

iPhone 13 Mini

Reparation

iPhone 12 serie

Iphone 12 Pro Max Reparation

iPhone 12 Pro Max Reparation

Iphone-12-Pro-Reparation

iPhone 12 Pro  Reparation

Iphone-12-Reparation

iPhone 12

 Reparation

Iphone-12-Mini-Reparation

iPhone 12 Mini

 Reparation

iPhone 11 serie

Iphone-11-Pro-Max-Reparation

iPhone 11 Pro Max Reparation

Iphone-11-Pro-Reparation.

iPhone 11 Pro  Reparation

Iphone-11-Reparation

iPhone 11

 Reparation

iPhone X serie

Iphone-Xs-Max-Reparation

iPhone Xs Max Reparation

Iphone-Xs-Reparation

iPhone Xs

Reparation

Iphone-Xr-Reparation

iPhone XR

 Reparation

Iphone-X-Reparation

iPhone X 

Reparation

iPhone SE serie

Iphone-Se-3-Reparation

iPhone SE 3. generation

Reparation

Iphone-Se-2020-Reparation

iPhone SE 2. generation

Reparation

Iphone-Se-Gl-Reparation

iPhone SE

 Reparation

iPhone 7/8 serie

Iphone-8-Plus

iPhone 8 Plus

Reparation

Iphone-8-Reparation

iPhone 8 

Reparation

Iphone-7-Plus-Reparation

iPhone 7 Plus

 Reparation

Iphone-7-Reparation

iPhone 7

 Reparation

iPhone 6 serie

Iphone-6S-Plus-Reparation

iPhone 6s Plus

Reparation

Iphone-6S-Reparation

iPhone 6s

Reparation

 Iphone-6-Plus-Reparation

iPhone 6 Plus

 Reparation

Iphone-6-Reparation

iPhone 6 

Reparation

iPhone 5 serie

Iphone-5S-Reparation

iPhone 5s

Reparation

Iphone-5-Reparation

iPhone 5

Reparation

Iphone 5C Reparation

iPhone 5c

 Reparation

Iphone-4S-Reparation.

iPhone 4/ 4s

Reparation

Har du været uheldig med din iPhone?

Er din iPhone gået i stykker eller har den været ude for en skade? Så hjælper SaveMyPhone med at få den på sporet igen. Besøg os i vores butik på Lyngby Hovedgade 57D, som kun er 10 min. kørsel på Bagsværd. 

Vi har løsningen på alle slags reparationer, og ordne de fleste indenfor ca. 30 minutter. Du er velkommen til at komme uanmeldt ind i vores butik med din telefon, hos os er tidsbestilling ikke nødvendigt.

 • Skærmskift / ny iPhone skærm
 • Batteri-udskiftning
 • Højttaler-udskiftning
 • Reparation af defekt kamera
 • Skift af knust bagglas
 • Fikse ødelagt Home-knap
 • Reparere lydstyrke-knap
 • Udskiftning af vibrationsmotor
 • Reparation af lade-port
 • Og meget mere!

Lynhurtig reparation af din iPhone nær Bagsværd

Står du med en ødelagt iPhone og har brug for en lynhurtig reparation? Så står vi klar til at hjælpe. Vi forstår behovet for en telefon der virker, derfor tilbyder vi gode priser samt walk-in-service. Så kan du møde op når det passer dig og få repareret din iPhone med det samme, nemmere bliver det ikke.

7 fordele hos SaveMyPhone på Lyngby Hovedgade – Sådan puster du nyt liv i din iPhone!

1. Vi reparerer alle iPhone problemer

SaveMyPhone reparerer alle skader, der er forbundet med din iPhone. Hvad enten det en knust skærm, en ødelagt Home-knap, en mikrofon eller en højttaler der ikke virker, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en kvalitetssikret service, den bedste kundeoplevelse samt konkurrencedygtige priser. 

2. Få klaret dit skærmskift lynhurtigt

Er du på udkig efter en ny original skærm til din iPhone? Så stop med at lede. Det er en myte, at man kan finde originale iPhone-skærme, Apple sælger nemlig ikke ud af deres reservedele.

Derimod findes der original kvalitet, også kaldt OEM–reservedele (Original Equipment Manufactor – ”den originale produktfremstiller”), som er det vi benytter os af til skærmskift. Når vi ikke kan tilbyde dig en original skærm til din iPhone, så får du altså det næstbedste, som er den originale kvalitet.

Originale skærme findes dog til mærker som Samsung, HTC, Sony m. flere. Vi benytter os udelukkende af originale skærme fra ovennævnte mærker.

Vidste du: Der findes kopier som eksempelvis Grade-A reservedele. Når man benytter disse, vil man ofte opleve en højere fejlrate.

3. Få iPhone reparationer til konkurrencedygtige priser!

Hos SaveMyPhone tilbyder vi konkurrencedygtige priser på reparationer af iPhones. Vi begynder med en gratis diagnosticering af din iPhone hvor vi identificere de skader og mangler der skulle være. Det kan være alt fra en væskeskade til et ødelagt kamera eller højttaler. Når vi har fundet ud af problemet, vil vi få din iPhone tilbage på sporet.

Grundet vores store udvalg af værktøj og reservedele, er det muligt vi kan reparere din din iPhone til konkurrencedygtige priser.

4. Få din iPhone hurtigt repareret – typisk mellem 15 og 60 minutter!

Vi ved det kan være svært at undvære sin telefon i længere tid ad gangen. Derfor har vi et hold af kompetente teknikere, der altid står klar til at hjælpe med at få din iPhone tilbage i topform hurtigt og sikkert.

Gør ligesom andre fra Bagsværd og benyt vores walk-in service, så behøver du ikke at bestille tid inden du kommer. Oftest tager det mellem 15-60 min. at få din telefon diagnosticeret og repareret og koster ikke en formue. Så kontakt os i dag, hvis du har brug for en hurtig reparation af din iPhone.

5. Fokus på cirkulær økonomi og bæredygtighed

Vi har et stort fokus på at sætte et grønt aftryk, det gør vi blandt andet med disse to tiltag:

 • Vi følger cirkulære økonomiske retningslinjer i vores to butikker, hvilket betyder, at vi forsøger at genbruge reservedele og materialer i stedet for at kassere dem. Som et eksempel gemmer vi ødelagte skærme, som vi sælger til en opkøber, der kan genanvende dem.
 • Vi tilbagekøber de genanvendte skærme fra opkøberen. Vi anvender ca. 75 % genanvendte reservedele, f.eks. batterier, chip, skærm m.m.

6. Beskyttelse af din iPhone – Få gratis montering i Lyngby

Hos SaveMyPhone kan du få monteret skærmbeskyttelse til din smartphone helt gratis! Et panserglas er den bedste løsning, hvis du ønsker at forhindre ridser og ødelagte skærme på din iPhone. Skærmbeskyttelse er et tyndt, fleksibelt glas, der er designet til at modstå skrammer og ridser. Det er en af de mest effektive måder at beskytte din iPhone mod uheldige skader.

Tip: Det kan være en god investering at få montereret et panserglas på din telefon. Det skyldes en skærm uden skrammer og ridser er mere værd, hvis du en dag skal sælge den.

Er din iPhone-skærm blevet ødelagt flere gange?

Vil du undgå flere knuste skærme, så er et panserglas en god ide. Besøg os i vores butik nær Bagsværd og få monteret skærmbeskyttelse. SaveMyPhone tilbyder professionel montering af skærmbeskyttelse til en pris på 100 kr., hvor monteringen er gratis.

*Prisen for skærmbeskyttelse på iPhone 6S, 6 Plus og 6S Plus er dog 149 kr.

7. Vi er eksperter i iPhone reparationer siden 2015

Vi har et team bestående af erfarne iPhone-eksperter, der elsker at give jeres iPhones et nyt liv! Vi har i vores to butikker i Lyngby og på Vesterbro udført tusindvis af iPhones reparationer. Derfor kan du sikkert og trygt overlade din smartphone i vores hænder.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte