iPhone XR reparation – Skærmskift, batteriskift m.m.

Hos SaveMyPhone er vi specialister i iPhone XR reparationer. Vi klarer din iPhone reparation på 1-2 timer, så du ikke skal vente længe på at få din mobil igen.

Vi kan udføre alle typer af reparationer på din iPhone XR. Alt fra reparation af skærm, software, batteri, vandskade, ladestik m.m.

Da vi lever af at yde en enestående service, tilbyder gratis diagnose af din enhed, hvilket gør at vi helt præcist ved, hvad din enhed fejler.

 

iPhone XR reparation på ca. 1-2 timer

Hvis din iPhone XR er gået i stykker eller er helt stoppet med at fungere, vil du nok bare gerne have den repareret hurtigst muligt. Det har vi stor forståelse for. Det er også derfor vi tilbyder hurtige og holdbare reparationer af iPhone XR og andre modeller. Det betyder at du hurtigt får din iPhone XR tilbage igen. Det gælder uanset om du har brug for at få udskiftet batteriet, repareret laderstikket, skiftet skærmen eller noget helt andet.

BeskrivelsePris
iPhone XR – Diagnose249 kr.
iPhone XR – Skærm (Grade A)399 kr.
iPhone XR – Skærm udskiftning499 kr.
iPhone XR – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*799 kr.
iPhone XR – Bagcover udskiftning (kun glas)799 kr.
iPhone XR – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr.
iPhone XR – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone XR – Batteri udskiftning399 kr.
iPhone XR – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)599 kr.
iPhone XR – Kamera udskiftning (bagkamera)799 kr.
iPhone XR – Kamera udskiftning (frontkamera)799 kr.
iPhone XR – Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)399 kr.
iPhone XR – Ladeport udskiftning699
iPhone XR – Øre højttaler udskiftning699 kr.
iPhone XR – Power knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Volume knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Mute knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Software opdatering299 kr.
iPhone XR – Diagnose ved væskeskade249 kr.
* Ved udskiftning af skærm/batteri på iPhone XR, iPhone XS og nyere, vil telefonen rapporterer at den har en anden skærm/batteri eller tredjeparts skærm/batteri monteret

Mere information om iPhone XR reparation

Den yderst populære iPhone XR er for mange en mere budgetvenlig model sammenlignet med mange af de nyere iPhone-modeller som koster en del mere. Hertil kommer det at iPhone XR i sig selv er en fantastisk telefon der for de fleste kan alt det som en moderne iPhone skal kunne nu om dage. Det er sagt med andre ord en telefon der lever op til langt de flestes behov, trods den lidt lavere pris.

Selvom iPhone XR er en fantastisk telefon, er den naturligvis ikke immun overfor ting der kræver reparationer. Som mange andre iPhone-modeller har den dele der er sensitive overfor slag og tab, herunder skærmen og bagsiden som er af glas. Det er ikke altid at den går i stykker ved tab, men det kan ske. Så hvis uheldet er ude og din iPhone XR er gået i stykker, eksempelvis en ødelagt skærm eller glas bagpå, er den gode nyhed at du hos Save My Phone kan få den repareret til rigtig gode priser. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt lige fra udskiftning af skærm, glas, nyt batteri, reparation af kamera og oplader.

En anden god nyhed er at selve reparationen hos os kan gøres rigtig hurtigt. Afhængigt af hvad problemet er og hvordan det skal løses tager det som regel 1-2 timer, ofte endnu mindre end det. Så du får altså din iPhone XR tilbage hurtigt. Hvis ikke du på forhånd ved hvad din iPhone fejler, tilbyder vi også at foretage en gratis diagnose.

iPhone XR skærmskifte

Skærmen i en iPhone XR er faktisk større end flere af de andre modeller. Den er også lavet med noget som Apple kalder Liquid Retina som er en ny introduktion. Ifølge Apple selv er det den mest avancerede LCD-display der findes til telefoner.
Hvis skærmen er gået i stykker er man ofte nødt til at udskifte hele skærmen. Her er det vigtigt at du vælger en faglig dygtig iPhone reparatør med mange gode kundeanmeldelser, såsom os. Du kan vælge imellem alm. kvalitet og original kvalitet.

iPhone XR batteriskifte

Batteriet der sidder i iPhone XR er et af de største og bedste Apple nogensinde har skabt. Det er et Li-Ion 2.658 mAh batteri og kan holde strømmen i omtrent 1,5 time længere end iPhone 8 som på mange måder er forgængeren. Det er altså en markant opgradering fra Apples side. Dog har alle batterier en begrænset levetid, så efter nogle år vil din iPhone XR få brug for et batteriskifte. Det gode herved er at telefonen ofte bliver så god som ny, efter den har fået udskiftet batteriet. En anden god nyhed er, at et batteriskifte til iPhone XR er relativt billigt – ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg.

Garanti på din reparation

Når du vælger SaveMyPhone som reparatør, kan du trygt overlade din telefon til vores erfarne teknikere. Udover reklamationsretten på 2 år, tilbyder vi yderligere 12 måneders garanti på vores reservedele, så du kan have ro i sindet efter din reparation. Vi bruger kun reservedele af original kvalitet.

Skulle der opstå problemer efter reparationen, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi i vores butik i Lyngby eller København.

Walk in service

Hos SaveMyPhone tilbyder vi walk-in service, så du kan få repareret din telefon uden tidsbestilling og lang ventetid. Kom forbi vores butik i Lyngby eller København, hvor vores erfarne teknikere står klar til at hjælpe med alle slags reparationer. Typisk kan vi få diagnosticeret og repareret din telefon på mellem 30-60 minutter, alt afhængigt af skaden.

Få din iPhone repareret i dag

Er din iPhone XR blevet beskadiget og har du brug for et nyt batteri, en ny skærm eller noget helt tredje?

Så besøg vores butik i Lyngby eller København og lad vores teknikere tage sig af din iPhone. Ønsker du at bestille en tid, er dette også muligt. Kontakt os via vores hjemmeside eller ring til på tlf. 25 44 55 44 for mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Iphone-Xr-Reparation
Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte