iPhone XR reparation

Hos SaveMyPhone er vi specialister i iPhone XR reparationer. Vi klarer din iPhone reparation på 1-2 timer, så du ikke skal vente længe på at få din mobil igen.

Vi kan udføre alle typer af reparationer på din iPhone XR. Alt fra reparation af skærm, software, batteri, vandskade, ladestik m.m.

Da vi lever af at yde en enestående service, tilbyder gratis diagnose af din enhed, hvilket gør at vi helt præcist ved, hvad din enhed fejler.

 

iPhone XR reparation på ca. 1-2 timer

Hvis din iPhone XR er gået i stykker eller er helt stoppet med at fungere, vil du nok bare gerne have den repareret hurtigst muligt. Det har vi stor forståelse for. Det er også derfor vi tilbyder hurtige og holdbare reparationer af iPhone XR og andre modeller. Det betyder at du hurtigt får din iPhone XR tilbage igen. Det gælder uanset om du har brug for at få udskiftet batteriet, repareret laderstikket, skiftet skærmen eller noget helt andet.

BeskrivelsePris
iPhone XR – DiagnoseGratis
iPhone XR – Skærm (Grade A)699 kr.
iPhone XR – Skærm udskiftning799 kr.
iPhone XR – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*999 kr.
iPhone XR – Bagcover udskiftning (kun glas)999 kr.
iPhone XR – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr.
iPhone XR – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone XR – Batteri udskiftning599 kr.
iPhone XR – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)699 kr.
iPhone XR – Kamera udskiftning (bagkamera)799 kr.
iPhone XR – Kamera udskiftning (frontkamera)799 kr.
iPhone XR – Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)399 kr.
iPhone XR – Ladeport udskiftning699
iPhone XR – Øre højttaler udskiftning699 kr.
iPhone XR – Power knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Volume knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Mute knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone XR – Software opdatering249 kr.
iPhone XR – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone XR reparation

Den yderst populære iPhone XR er for mange en mere budgetvenlig model sammenlignet med mange af de nyere iPhone-modeller som koster en del mere. Hertil kommer det at iPhone XR i sig selv er en fantastisk telefon der for de fleste kan alt det som en moderne iPhone skal kunne nu om dage. Det er sagt med andre ord en telefon der lever op til langt de flestes behov, trods den lidt lavere pris.

Selvom iPhone XR er en fantastisk telefon, er den naturligvis ikke immun overfor ting der kræver reparationer. Som mange andre iPhone-modeller har den dele der er sensitive overfor slag og tab, herunder skærmen og bagsiden som er af glas. Det er ikke altid at den går i stykker ved tab, men det kan ske. Så hvis uheldet er ude og din iPhone XR er gået i stykker, eksempelvis en ødelagt skærm eller glas bagpå, er den gode nyhed at du hos Save My Phone kan få den repareret til rigtig gode priser. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt lige fra udskiftning af skærm, glas, nyt batteri, reparation af kamera og oplader.

En anden god nyhed er at selve reparationen hos os kan gøres rigtig hurtigt. Afhængigt af hvad problemet er og hvordan det skal løses tager det som regel 1-2 timer, ofte endnu mindre end det. Så du får altså din iPhone XR tilbage hurtigt. Hvis ikke du på forhånd ved hvad din iPhone fejler, tilbyder vi også at foretage en gratis diagnose.

iPhone XR skærmskifte

Skærmen i en iPhone XR er faktisk større end flere af de andre modeller. Den er også lavet med noget som Apple kalder Liquid Retina som er en ny introduktion. Ifølge Apple selv er det den mest avancerede LCD-display der findes til telefoner.
Hvis skærmen er gået i stykker er man ofte nødt til at udskifte hele skærmen. Her er det vigtigt at du vælger en faglig dygtig iPhone reparatør med mange gode kundeanmeldelser, såsom os. Du kan vælge imellem alm. kvalitet og original kvalitet.

iPhone XR batteriskifte

Batteriet der sidder i iPhone XR er et af de største og bedste Apple nogensinde har skabt. Det er et Li-Ion 2.658 mAh batteri og kan holde strømmen i omtrent 1,5 time længere end iPhone 8 som på mange måder er forgængeren. Det er altså en markant opgradering fra Apples side. Dog har alle batterier en begrænset levetid, så efter nogle år vil din iPhone XR få brug for et batteriskifte. Det gode herved er at telefonen ofte bliver så god som ny, efter den har fået udskiftet batteriet. En anden god nyhed er, at et batteriskifte til iPhone XR er relativt billigt – ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg.

iPhone XR reparation

Det siger vores kunder

trustpilot 5 stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

trustpilot 5 stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

trustpilot 5 stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Værksteder

Lyngby

Lyngby Hovedgade 57D
2800 Kgs. Lyngby

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

København

Vesterbrogade 77
1620 København V

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

Professionel reparation – SaveMyPhone i Lyngby og København

Hvis du har spørgsmål til din reparation, er du velkommen til at kontakte os på +45 25 44 55 44. Vi er lydhøre over for alle typer reparationer, og ser løsningen fremfor begrænsningen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte