iPhone 8 reparation

Vi har udført iPhone 8 reparationer i mange år, og det gør os til specialister på området. Vi tilbyder alle de gængse reparationer, så hvad end der er problemer med skærmen, batteriet, kameraet, ladestikket eller noget helt femte, så kan vi løse problemet. 

iPhone 8 reparation på kun 1-2 timer

Hvis du har en iPhone 8 som er gået i stykker eller har problemer, vil du nok gerne finde en reparatør som kan udbedre skaden straks og til en god pris. Du er heldigvis kommet til det rette sted!

Hos SaveMyPhone tilbyder vi altid hurtige og holdbare reparationer med garanti. Vi reparerer både iPhone 8 og andre modeller. Det betyder altså, at din iPhone 8 kan være repareret meget snart, hvis du indleverer den hos os. Og det gælder uanset om det er fordi batteriet skal udskiftes, skærm repareres, reparation af mikrofonen eller noget helt andet. Vores dedikerede teknikere kan klare det hele for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 8 – Diagnose249 kr.
iPhone 8 – Skærm udskiftning399 kr.
iPhone 8 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*599 kr.
iPhone 8 – Bagcover udskiftning (kun glas)999 kr.
iPhone 8 – Batteri udskiftning349 kr.
iPhone 8 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)499 kr.
iPhone 8 – Home knap udskiftning499 kr.
iPhone 8 – Skærmbeskyttelse (Inkl. Montering)100 kr.
iPhone 8 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)199 kr.
iPhone 8 – Kamera udskiftning (frontkamera)649 kr.
iPhone 8 – Kamera udskiftning (bagkamera)649 kr.
iPhone 8 – Bagkamera glas udskiftning (ikke kamera)299 kr.
iPhone 8 – Højtaler udskiftning549 kr.
iPhone 8 – Øre højtaler udskiftning549 kr.
iPhone 8 – Ladestik udskiftning649 kr.
iPhone 8 – Vibrator udskiftning649 kr.
iPhone 8 – Power knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Volume knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Mute knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Software opdatering299 kr.
iPhone 8 – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone 8 reparation

iPhone 8 er kom i 2017. Modellen er den 11. generation i iPhone-serien og kom efter iPhone 7 og iPhone 7 Plus. iPhone 8 blev senere hen erstattet på markedet af anden generation af iPhone SE-modellen. Designmæssigt ligner iPhone 8 sine forgængere som siden iPhone 6 har været i et tilsvarende design. Opgraderingen skal altså findes i selve hardwaren indeni. iPhone 8 er nemlig hurtigere pga. en nyere processer og tilbyder ligeledes mulighed for trådløs opladning. Skærmen på denne model er en Retina HD skærm i en opgraderet version ift. tidligere modeller. Kameraet er 12 megapixels og kan filme i 1080p. iPhone 8 var og er stadig en populær model fordi den fungerer så godt.

Selv hvis du passer rigtig godt på din iPhone 8, kan der opstå situationer som gør at det er nødvendigt at få den repareret. Det kan være at du taber den og får smadret skærmen, det kan være batteriet med tiden ikke vil holde en ladning i lang tid, måske har du problemer med mikrofonen eller lyden. Der kan være mange forskellige ting som afhængigt af brug, skader og slitage kan være nødvendige at reparere. Heldigvis kan du hos os få den repareret til rigtig gode priser og ikke mindst hurtigt! Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser reparation af bl.a. iPhone 8. Vi arbejder hurtigt, helt ned til 30 minutters reparationstid, så det betyder altså at du hurtigt får din telefon tilbage. Vi har sågar en walk-in service, hvor du uden tidsbestilling kan komme forbi og få diagnosticeret og repareret din telefon. Lettere bliver det ikke.

iPhone 8 skærmskifte

iPhone 8 har en fantastisk skærm af typen Retina HD. Billedet bliver dog ikke det samme, hvis glasset eller selve skærmen er flækket eller på anden vis beskadiget. I et sådan tilfælde kan der også opstå følgeskader eller indtrænge fugt. Så i sådanne situationer bør en professionel såsom os straks reparere skærmen. En opgave vi for øvrigt klarer hurtigt.

iPhone 8 batteriskifte

iPhone 8 har et 1821 mAh batteri, hvilket er rigtig godt og rigeligt til de fleste. Men ligesom alle andre batterier holder de ikke for evigt, så hvis du oplever at batteriet ikke er hvad det har været, bør du overveje at få det skiftet. En procedure der er meget hurtigt klaret og ikke koster alverden. Et velfungerende og sundt batteri vil også kunne opleves positivt på din telefons ydeevne og hastighed. Vi tjekker gerne din iPhones batteri i vores butik, hvilket vi kan tjekke gratis via vores diagnoseprogram. Så kan du efterfølgende vurdere om du ønsker at få batteriet udskiftet eller ej. Ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg og vores anbefaling.

Hurtig reparation af din iPhone 8, mens du venter

Når din iPhone 8 er gået i stykker, har du sikkert brug for, at problemet løses hurtigt, så du ikke skal vente i dagevis på at få din telefon retur. Vi sørger for hurtig og professionel reparation af din iPhone 8.

Vi har walk-in service, og i vores butikker kan du få repareret telefonen på ca. 15-60 minutter. Vi tilbyder f.eks. batteriskift, skærmskift af en ødelagt skærm og reparation af mikrofon.

Specialister i iPhone 8 reparation

Vores erfarne og veluddannede teknikere har adskillige års erfaring med professionel reparation af et væld af iPhone-modeller, så vi kan naturligvis også reparere din iPhone 8. Vi hjælper både privatkunder samt små og store virksomheder, der søger førstehjælp til telefonen.

Iphone 8 Reparation
Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte