iPhone 8 reparation

Vi har udført iPhone 8 reparationer i mange år, og det gør os til specialister på området. Vi tilbyder alle de gængse reparationer, så hvad end der er problemer med skærmen, batteriet, kameraet, ladestikket eller noget helt femte, så kan vi løse problemet. 

iPhone 8 reparation på kun 1-2 timer

Hvis du har en iPhone 8 som er gået i stykker eller har problemer, vil du nok gerne finde en reparatør som kan udbedre skaden straks og til en god pris. Du er heldigvis kommet til det rette sted!

Hos SaveMyPhone tilbyder vi altid hurtige og holdbare reparationer med garanti. Vi reparerer både iPhone 8 og andre modeller. Det betyder altså, at din iPhone 8 kan være repareret meget snart, hvis du indleverer den hos os. Og det gælder uanset om det er fordi batteriet skal udskiftes, skærm repareres, reparation af mikrofonen eller noget helt andet. Vores dedikerede teknikere kan klare det hele for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 8 – Diagnose249 kr.
iPhone 8 – Skærm udskiftning549 kr.
iPhone 8 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*799 kr.
iPhone 8 – Bagcover udskiftning (kun glas)999 kr.
iPhone 8 – Batteri udskiftning399 kr.
iPhone 8 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)599 kr.
iPhone 8 – Home knap udskiftning699 kr.
iPhone 8 – Skærmbeskyttelse (Inkl. Montering)100 kr.
iPhone 8 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone 8 – Kamera udskiftning (frontkamera)649 kr.
iPhone 8 – Kamera udskiftning (bagkamera)649 kr.
iPhone 8 – Bagkamera glas udskiftning (ikke kamera)299 kr.
iPhone 8 – Højtaler udskiftning549 kr.
iPhone 8 – Øre højtaler udskiftning549 kr.
iPhone 8 – Ladestik udskiftning649 kr.
iPhone 8 – Vibrator udskiftning649 kr.
iPhone 8 – Power knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Volume knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Mute knap udskiftning749 kr.
iPhone 8 – Software opdatering299 kr.
iPhone 8 – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone 8 reparation

iPhone 8 er kom i 2017. Modellen er den 11. generation i iPhone-serien og kom efter iPhone 7 og iPhone 7 Plus. iPhone 8 blev senere hen erstattet på markedet af anden generation af iPhone SE-modellen. Designmæssigt ligner iPhone 8 sine forgængere som siden iPhone 6 har været i et tilsvarende design. Opgraderingen skal altså findes i selve hardwaren indeni. iPhone 8 er nemlig hurtigere pga. en nyere processer og tilbyder ligeledes mulighed for trådløs opladning. Skærmen på denne model er en Retina HD skærm i en opgraderet version ift. tidligere modeller. Kameraet er 12 megapixels og kan filme i 1080p. iPhone 8 var og er stadig en populær model fordi den fungerer så godt.

Selv hvis du passer rigtig godt på din iPhone 8, kan der opstå situationer som gør at det er nødvendigt at få den repareret. Det kan være at du taber den og får smadret skærmen, det kan være batteriet med tiden ikke vil holde en ladning i lang tid, måske har du problemer med mikrofonen eller lyden. Der kan være mange forskellige ting som afhængigt af brug, skader og slitage kan være nødvendige at reparere. Heldigvis kan du hos os få den repareret til rigtig gode priser og ikke mindst hurtigt! Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser reparation af bl.a. iPhone 8. Vi arbejder hurtigt, helt ned til 30 minutters reparationstid, så det betyder altså at du hurtigt får din telefon tilbage. Vi har sågar en walk-in service, hvor du uden tidsbestilling kan komme forbi og få diagnosticeret og repareret din telefon. Lettere bliver det ikke.

iPhone 8 skærmskifte

iPhone 8 har en fantastisk skærm af typen Retina HD. Billedet bliver dog ikke det samme, hvis glasset eller selve skærmen er flækket eller på anden vis beskadiget. I et sådan tilfælde kan der også opstå følgeskader eller indtrænge fugt. Så i sådanne situationer bør en professionel såsom os straks reparere skærmen. En opgave vi for øvrigt klarer hurtigt.

iPhone 8 batteriskifte

iPhone 8 har et 1821 mAh batteri, hvilket er rigtig godt og rigeligt til de fleste. Men ligesom alle andre batterier holder de ikke for evigt, så hvis du oplever at batteriet ikke er hvad det har været, bør du overveje at få det skiftet. En procedure der er meget hurtigt klaret og ikke koster alverden. Et velfungerende og sundt batteri vil også kunne opleves positivt på din telefons ydeevne og hastighed. Vi tjekker gerne din iPhones batteri i vores butik, hvilket vi kan tjekke gratis via vores diagnoseprogram. Så kan du efterfølgende vurdere om du ønsker at få batteriet udskiftet eller ej. Ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg og vores anbefaling.

Hurtig reparation af din iPhone 8, mens du venter

Når din iPhone 8 er gået i stykker, har du sikkert brug for, at problemet løses hurtigt, så du ikke skal vente i dagevis på at få din telefon retur. Vi sørger for hurtig og professionel reparation af din iPhone 8.

Vi har walk-in service, og i vores butikker kan du få repareret telefonen på ca. 15-60 minutter. Vi tilbyder f.eks. batteriskift, skærmskift af en ødelagt skærm og reparation af mikrofon.

Specialister i iPhone 8 reparation

Vores erfarne og veluddannede teknikere har adskillige års erfaring med professionel reparation af et væld af iPhone-modeller, så vi kan naturligvis også reparere din iPhone 8. Vi hjælper både privatkunder samt små og store virksomheder, der søger førstehjælp til telefonen.

Iphone 8 Reparation
Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte