iPhone 12 Pro reparation – Skærmskift, batteriskift m.m.

Er du på udkig efter et lokalt værksted i Lyngby eller København, der har speciale i reparation af iPhone 12 Pro og andre smartphones fra Apple, så er du kommet til de rigtige. Vi har nemlig mange års erfaring med at reparere smartphones fra Apple. Her på siden kan du bl.a. finde vores priser på skærmskift og batteriskift på iPhone 12 Pro. 

iPhone 12 Pro reparation på ca. 1-2 timer

Hvis din iPhone 12 Pro er gået i stykker eller ikke vil fungere, er du sandsynligvis på udkig efter et sted der kan reparere den hurtigt og til en god pris. Du er kommet til det rette sted!

Vi tilbyder altid hurtige og holdbare reparationer af iPhone 12 Pro og andre modeller. Det betyder med andre ord, at du får din iPhone 12 Pro tilbage igen hurtigt. Det gælder uanset om du har brug for at få udskiftet skærmen, repareret laderstikket, skiftet batteriet, foretaget en software-opdatering eller noget helt andet. Uanset hvad så klarer vi den for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 12 Pro – Diagnose249 kr.
iPhone 12 Pro - Skærm (Grade A)1.399 kr.
iPhone 12 Pro – Skærm1.599 kr.
iPhone 12 Pro – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*2.099 kr.
iPhone 12 Pro – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr
iPhone 12 Pro – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone 12 Pro – Bagcover udskiftning (kun glas)1.399 kr.
iPhone 12 Pro – Batteri udskiftning649 kr.
iPhone 12 Pro – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)999 kr.
iPhone 12 Pro – Kamera udskiftning (bagkamera)1.699 kr.
iPhone 12 Pro - Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)499 kr.
iPhone 12 Pro – Øre højttaler udskiftning899 kr.
iPhone 12 Pro – Ladestik udskiftning899 kr.
iPhone 12 Pro – Mikrofon udskiftning899 kr.
iPhone 12 Pro – Power knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 12 Pro – Volume knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 12 Pro – Software opdatering299 kr.
iPhone 12 Pro – Diagnose ved væskeskadeFra 249 kr.
* Ved udskiftning af skærm/batteri/kamera på iPhone 12, iPhone 12 Pro og nyere, vil telefonen rapporterer at den har en anden skærm/batteri/kamera eller tredjeparts skærm/batteri/kamera monteret.
Iphone-12-Pro-Reparation

Vi er specialister i iPhone 12 Pro reparation

Når din telefon går i stykker, er det vigtigt, at den hurtigt kommer tilbage i topform igen, for du kan sikkert ikke undvære telefonen. Du kan trygt overlade din iPhone til SaveMyPhone. Vi har mange års erfaring med professionel reparation af alle tænkelige iPhone-modeller, og iPhone 12 Pro er ingen undtagelse.

Vi reparerer iPhones for både privatkunder samt små som store virksomheder. Kom forbi vores butikker i København eller Lyngby, og overlad resten til vores dygtige teknikere. Vi tilbyder en lang række reparationer på iPhone; nyt batteri, reparation af vandskade, ny bagskærm, skærmskift, kamera, ladestik, softwareopdatering osv.

Skærmskift på iPhone 12 Pro

Har du tabt din telefon og endt med en knust skærm? Fortvivl ikke; SaveMyPhone sørger for at få repareret din telefon hurtigt og til en god pris. iPhone 12 Pro’s skærm er udstyret med et såkaldt ceramic shield, som minder om det stærke Gorilla Glass. Men trods den ekstra beskyttelse kan skærmen godt blive ødelagt, hvis telefonen tabes ned på en hård overflade.

Vi starter med en gratis diagnosticering af din iPhone 12 Pro, så vi afdækker alle problemerne – også de skjulte af slagsen. Derefter skifter vi skærmen og udbedrer andre eventuelle skader. Det tager som regel mellem 15-60 minutter.

Garanti på din reparation

Når du vælger SaveMyPhone, kan du have fuld tillid til vores erfarne teknikere. Udover reklamationsretten på 2 år, tilbyder vi yderligere 12 måneders garanti på vores reservedele af original kvalitet. 

Du kan altså trygt stole på, at din telefon vil blive repareret grundigt og pålideligt. Hvis der mod forventning opstår problemer efter reparationen, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge vores butikker i Lyngby eller København. Så hjælper vi dig med at løse eventuelle problemer.

Få din iPhone repareret i dag

Benyt dig af vores walk-in service, og få repareret din telefon når behovet opstår, uden tidsbestilling. Kom forbi vores butik i Lyngby eller København, hvor vores erfarne teknikere står klar til at hjælpe med alle slags reparationer. Typisk kan vi få diagnosticeret og repareret din telefon på mellem 30-60 minutter, alt afhængigt af skaden.

Ønsker du at bestille en tid, er dette også muligt. Kontakt os via vores hjemmeside eller ring til på tlf. 25 44 55 44 for mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte