iPhone 12 reparation – Skærmskift, batteriskift m.m.

Er uheldet ude, og virker din iPhone 12 ikke optimalt pga. en ødelagt skærm, et defekt batteri eller noget helt tredje, så er hjælpen nær. Vi tilbyder nemlig iPhone 12 reparationer til nogle af markedets bedste priser. Vi holder til i både Lyngby og København, hvor vi kan reparere din smartphone på 15-60 minutter. 

iPhone 12 reparation på ca. 1-2 timer

Er din iPhone 12 gået i stykker og er du på udkig efter et kvalitetsbevidst værksted, der kan reparere den hurtigt og til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted!

Vi tilbyder hurtige og holdbare reparationer af iPhone 12 og andre modeller, både iPhone og andre mærker. Det betyder med andre ord, at du får din iPhone 12 tilbage igen hurtigt – oftest på ca. 1-2 timer eller derunder. Det gælder uanset om du har brug for at få repareret skærmen, skiftet batteriet, repareret ladestikket, få monteret skærmbeskyttelse, udbedring af væskeskade, foretaget en software-opdatering eller noget helt andet. Uanset hvad så løser vi problemet for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 12 – Diagnose249 kr.
iPhone 12 – Skærm (Grade A)1.399 kr.
iPhone 12 – Skærm1.599 kr.
iPhone 12 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*2.099 kr.
Phone 12 – Bagcover udskiftning (kun glas)1.399 kr.
Phone 12 – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr.
iPhone 12 - Skærmbeskyttelse (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone 12 – Batteri udskiftning649 kr.
iPhone 12 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)999 kr.
iPhone 12 – Kamera udskiftning (bagkamera)1.599 kr.
iPhone 12 - Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)499 kr.
iPhone 12 – Øre højttaler udskiftning899 kr.
iPhone 12 – Ladestik udskiftning899 kr.
iPhone 12 – Mikrofon udskiftning899 kr.
iPhone 12 – Power knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 12 – Volume knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 12 – Software opdatering299 kr.
iPhone 12 – Diagnose ved væskeskadeFra 249 kr.
* Ved udskiftning af skærm/batteri/kamera på iPhone 12, iPhone 12 Pro og nyere, vil telefonen rapporterer at den har en anden skærm/batteri/kamera eller tredjeparts skærm/batteri/kamera monteret.

Mere information om iPhone 12 reparation

iPhone 12 er blev udgivet i oktober 2020 sammen med iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Den indeholder det nyeste som Apple har at tilbyde i iPhones, heriblandt den hurtige A14 Bionic chip og ikke mindst 5G som betyder langt hurtigere internetforbindelser hvilket giver hidtil usete muligheder. Kameraet er desuden blevet forbedret betydeligt og tager bedre billeder end nogensinde før. Selve det fysiske design er også blevet ændret ift. de sidste mange iPhone-modeller, hvilket nu er et mere kantet og fladt design i modsætning til det buede design. Selve skærmen er også produceret i et nyt materiale, der gør den mere modstandsdygtig for skader ved fald og tab. En anden nye funktion er MagSafe, der er en magnet indeni telefonen, der giver nye muligheder for ekstraudstyr og effektiv trådløs opladning.

Men uanset hvor godt man passer på sin iPhone 12, kan både skader fra uheld og slitage udløse et behov for en reparation. Heldigvis kan du hos os få den repareret til konkurrencedygtige priser og med en hurtig og kompetent service. 

Vi løser alle typer reparationer, lige fra udskiftning af batteri, glas, skærm, reparation af kamera og oplader og mere til. Det hele kan desuden gøres hurtigt fra vores værksted, så du straks får din iPhone tilbage igen – dvs. ingen lange ventetider. Benyt vores walk-in service uden tidsbestilling og få diagnosticeret og repareret din telefon. Lettere bliver det ikke.

Tip: Ønsker du bedre skærmbeskyttelse, så få monteret beskyttelsesglas hos os.

iPhone 12 skærmskifte

iPhone 12 har nok den bedste skærm en iPhone nogensinde har haft. iPhone 12 serien har en skærm der er produceret i et andet materiale der består af bitte små krystaller. Det betyder i praksis at den er langt mere modstandsdygtig overfor tab og fald. Ulempen ved denne type glas er dog at de er en smule mere modtagelige overfor ridser. Derfor anbefaler vi at du får monteret beskyttelsesglas på sin iPhone 12.

Står du med en iPhone 12 med skærmproblemer eller skader? Så få den repareret hos os. iPhone 12’s Super Retina XDR-skærm er meget følsomme, derfor bør du altid få en professionel til at udføre skærm-reparationen for at undgå øvrige skader.

iPhone 12 batteriskifte

iPhone 12 har et stort batteri. Overraskende nok er det ikke en opgradering ift. forrige model, men med A14-chippen er der sket en række andre optimeringer i både hardware og software der gør at batteritiden opleves bedre end tidligere. iPhone 12 understøtter desuden hurtig opladning og trådløs opladning, bl.a. via MagSafe-funktionen.

Kan du ikke nikke genkendende til disse ting? Så er det sandsynligvis fordi dit batteri trænger til at blive udskiftet. Kom ned i vores butik, så tjekker vi batteriet helt gratis via vores diagnoseprogram. Så kan du herefter vurdere om du ønsker at få dit batteri udskiftet eller ej. Ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg.

Eksperter i iPhone reparation siden 2015

Når din iPhone 12 går i stykker på den ene eller anden måde, kan du trygt overlade den til SaveMyPhone. Siden 2015 har vi sørget for at servicere, reparere og beskytte iPhones. Du finder os i vores butikker i Lyngby og København, hvor vi hjælper privatkunder og virksomheder i alle størrelser.

Vores erfarne og dygtige teknikere anvender kun reservedele af høj kvalitet, og de er ikke tilfredse, før din telefon er i topform igen. Forarbejdet skal være i orden, og derfor diagnosticerer teknikerne din iPhone 12 først, så vi ved præcist, hvad problemet er. SaveMyPhone tilbyder konkurrencedygtige priser, når din telefon skal repareres, f.eks. på skift af forskærm, bagskærm, batteri m.v.  

Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os

Iphone-12-Reparation
Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte