iPhone 12 reparation

Hos SaveMyPhone er vi specialister i at reparere iPhone 12. Vi klarer alle iPhone reparationer på ca. 1-2 timer. På den måde får du hurtigt din mobil tilbage.

Vi kan udføre alle typer af reparationer på din iPhone 12. Alt fra reparation af skærm, batteri, vandskade, bagcover udskiftning, kamera, ladestik, software m.m.

Da vi lever af at yde en enestående service, tilbyder gratis diagnose af din enhed, hvilket gør at vi helt præcist ved, hvad din enhed fejler.

iPhone 12 reparation på ca. 1-2 timer

Når din iPhone 12 er gået i stykker eller ikke vil fungere, eller skærmen er smadret, er du sandsynligvis på udkig efter et kvalitetsbevidst værksted der kan reparere den hurtigt og til en god pris. Du er kommet til det helt rette sted!

Vi tilbyder hurtige og holdbare reparationer af iPhone 12 og andre modeller, både iPhone og andre mærker. Det betyder med andre ord, at du får din iPhone 12 tilbage igen hurtigt – oftest på ca. 1-2 timer eller derunder. Det gælder uanset om du har brug for at få repareret skærmen, skiftet batteriet, repareret laderstikket, få monteret skærmbeskyttelse, udbedring af væskeskade, foretaget en software-opdatering eller noget helt andet. Uanset hvad så klarer vi den for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 12 – DiagnoseGratis
iPhone 12 – Skærm (Grade A)1.799 kr.
iPhone 12 – Skærm2.499 kr.
iPhone 12 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*2.999 kr.
Phone 12 – Bagcover udskiftning (kun glas)1.599 kr.
Phone 12 – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr.
iPhone 12 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone 12 - Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)499 kr.
iPhone 12 – Software opdatering299 kr.
iPhone 12 – Diagnose ved væskeskadeFra 249 kr.

Mere information om iPhone 12 reparation

iPhone 12 er blev udgivet i oktober 2020 sammen med iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Den indeholder det nyeste som Apple har at tilbyde i iPhones, heriblandt den hurtige A14 Bionic chip og ikke mindst 5G som betyder langt hurtigere internetforbindelser hvilket giver hidtil usete muligheder. Kameraet er desuden blevet forbedret betydeligt og tager bedre billeder end nogensinde. Selve det fysiske design er også blevet ændret ift. de sidste mange iPhone-modeller, hvilket nu er et mere kantet og fladt design i modsætning til det buede design. Selve skærmen er også produceret i et nyt form for materiale der gør den mere modstandsdygtig for skader ved fald og tab. En anden nye funktion er MagSafe der er en magnet indeni telefonen der giver nye muligheder for ekstraudstyr og effektiv trådløs opladning.

Men uanset hvor godt man passer på sin iPhone 12 kan der opstå uheld der gør at man får brug for at få repareret den. Det kan være at den tabes og skærmen eller bagsiden smadrer og derfor skal udskiftes, eller at der opstår problemer med batteriet som så bør udskiftes. Ønsker du bedre beskyttelse kan du altid få monteret beskyttelsesglas hos os. Men selv med god beskyttelse, kan både skader fra uheld og slitage udløse et behov for en reparation af sin iPhone. Heldigvis kan du hos os få den repareret til rigtig gode priser og med hurtig og kompetent service. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og løsninger på alle typer reparationer, lige fra udskiftning af batteri, glas, skærm, reparation af kamera og oplader og mere til. Det hele kan desuden gøres hurtigt fra vores værksted, så du straks får din iPhone tilbage igen – dvs. ingen lange ventetider. Vi har sågar en walk-in service, hvor du uden tidsbestilling kan komme forbi og få diagnosticeret og repareret din telefon. Lettere bliver det ikke.

iPhone 12 skærmskifte

iPhone 12 har nok den bedste skærm en iPhone nogensinde har haft. iPhone 12 serien har en skærm der er produceret i et andet form for materiale der består af bitte små krystaller. Det betyder i praksis at den er langt mere modstandsdygtig overfor tab og fald og derved overlever mere. Ulempen ved denne type glas er dog at de er en smule mere modtagelige overfor ridser. Derfor anbefaler vi fortsat at man får monteret beskyttelsesglas på sin iPhone 12.
Hvis du står med en iPhone 12 med skærmproblemer eller skader, kan du få den repareret hos os. iPhone 12 har en Super Retina XDR-skærm. Disse skærme er dog følsomme, så en skærm-reparation bør altid udføres af en professionel såsom os for at undgå øvrige skader. En sådan opgave klarer vi hurtigt.

iPhone 12 batteriskifte

iPhone 12 har et stort batteri. Overraskende nok er det ikke en opgradering ift. forrige model, men med A14-chippen er der sket en række andre optimeringer i både hardware og software der gør at batteritiden opleves bedre end tidligere. iPhone 12 understøtter desuden hurtig opladning og trådløs opladning, bl.a. via MagSafe-funktionen. Men hvis du ikke kan nikke genkendende til disse ting, såsom hvis du føler batteriet ikke holder så lang tid som det burde, så trænger dit batteri måske til at blive udskiftet. Det kan vi tjekke i vores butik, hvilket vi tjekker helt gratis via vores diagnoseprogram. Så kan du vurdere derfra om du ønsker at få batteriet udskiftet. Ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg.

iPhone 12 reparation

Det siger vores kunder

trustpilot 5 stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

trustpilot 5 stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

trustpilot 5 stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Værksteder

Lyngby

Lyngby Hovedgade 57D
2800 Kgs. Lyngby

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

København

Vesterbrogade 77
1620 København V

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

Professionel reparation – SaveMyPhone i Lyngby og København

Hvis du har spørgsmål til din reparation, er du velkommen til at kontakte os på +45 25 44 55 44. Vi er lydhøre over for alle typer reparationer, og ser løsningen fremfor begrænsningen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte