iPhone 7 reparation

Har din iPhone 7 fået en skade? Heldigvis giver SaveMyPhone hurtig førstehjælp til din telefon, mens du venter. Besøg vores butikker i Lyngby eller København, og få lavet bl.a. diagnose, skærmskift, batteriskift, ny bagskærm eller noget helt femte. SaveMyPhones erfarne teknikere reparerer din iPhone hurtigt og til en god pris.

BeskrivelsePris
iPhone 7 – Diagnose249 kr.
iPhone 7 – Skærm udskiftning499 kr.
iPhone 7 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*699 kr.
iPhone 7 – Skærmbeskyttelse (Inkl. Montering)100 kr.
iPhone 7 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone 7 – Batteri udskiftning349 kr.
iPhone 7 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)499 kr.
iPhone 7 – Kamera udskiftning (bagkamera)599 kr.
iPhone 7 – Kamera udskiftning (frontkamera)599 kr.
iPhone 7 – Ladeport udskiftning499 kr.
iPhone 7 – Øre højttaler udskiftning499 kr.
iPhone 7 – Power knap udskiftning (funktionen)599 kr.
iPhone 7 – Volume knap udskiftning (funktionen)599 kr.
iPhone 7 – Mute knap udskiftning (funktionen)599 kr.
iPhone 7 – Software opdatering299 kr.
iPhone 7 – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Billigt og hurtigt skærmskift på iPhone 7

Producenten Apple har udstyret iPhone 7 med en stærkere skærm, der gerne skal holde til skrammer og ridser. Men ved hårde slag på telefonen kan en ubeskyttet skærm desværre blive knust, f.eks. hvis den tabes på en hård overflade.

SaveMyPhone sørger for en indledende gratis diagnose af telefonen. Diagnosen sikrer, at vi har styr på alt, hvad der er galt med telefonen, der måske kan have fået indvendige skader, der ikke kan ses med det blotte øje.

Når undersøgelsen har afsløret alle eventuelle skader, reparerer vores erfarne tekniker hurtigt telefonen til en konkurrencedygtig pris. Det tager oftest mellem 15-60 minutter, og så er din telefon klar igen.

Vi giver gratis montering af skærmbeskyttelse på din iPhone 7

Er din iPhone 7 skærm blevet knust gang på gang? En ubeskyttet iPhone-skærm kan desværre gå i stykker, hvis den lander uheldigt på et betongulv eller en fortovsflise. Undgå irriterende skader på din iPhone: Kom ind og få en gratis montering af skærmbeskyttelse på din iPhone. Du skal af med 100 kr. for selve skærmbeskyttelsen, og så monterer vores erfarne teknikere skærmbeskyttelsen gratis. Du kan besøge vores butik i enten Lyngby eller København.

Batteriskifte på iPhone 7

Kan din iPhone 7’s batteri ikke stå distancen i løbet af dagen? Så har telefonen sandsynligvis brug for et nyt batteri. Kom ind i vores butik i København eller Lyngby. Vores teknikere laver en gratis diagnose, og hvis det er batteriet, der er kaput, så skiftes batteriet på mellem 15-60 minutter – naturligvis til en god pris. SaveMyPhones teknikere anvender kun reservedele af original kvalitet, så når din telefon får et nyt batteri, kan du regne med, at telefonen kan holde til meget mere.

Vi reparerer din iPhone 7, mens du venter

Din telefon skal gerne være i tiptop stand i en hektisk hverdag. Derfor duer det ikke, hvis du skal vente i timevis på, at telefonen bliver repareret. SaveMyPhone tilbyder hurtig og professionel reparation af din iPhone: Brug vores walk-in service, hvor du kan komme ind og få ordnet telefonen på 15-60 minutter. Du behøver ikke bestille tid eller ringe i forvejen, bare kom indenfor i butikken i Lyngby eller i København, så sørger vi for resten.

Specialister i iPhone 7 reparation

Din iPhone er essentiel i en travl hverdag, og det går ikke, hvis den konstant løber tør for batteri, eller har alvorlige skader, så den ikke kan bruges ordentligt. Uanset problemet, så ordner SaveMyPhone opgaven. Vores veluddannede teknikere har speciale i professionel reparation af alle mulige iPhone-modeller, og iPhone 7 er ingen undtagelse.

Få hjælp i vores butikker i Lyngby eller København. Vi assisterer både privatkunder og virksomheder, der har brug for førstehjælp til telefonen.

Iphone 7 Reparation
Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte