iPhone 11 reparation

Hos SaveMyPhone er vi specialister i at reparere iPhone 11. Vi klarer alle iPhone reparationer på ca. 1-2 timer. På den måde får du hurtigt din mobil tilbage.

Vi kan udføre alle typer af reparationer på din iPhone 11. Alt fra reparation af skærm, batteri, vandskade, bagcover udskiftning, kamera, ladestik, software m.m.

Da vi lever af at yde en enestående service, tilbyder gratis diagnose af din enhed, hvilket gør at vi helt præcist ved, hvad din enhed fejler.

iPhone 11 reparation på ca. 1-2 timer

Hvis din iPhone 11 er gået i stykker eller ikke vil fungere, er du sandsynligvis på udkig efter et sted der kan reparere den hurtigt og til en god pris. Du er kommet til det rette sted!

Vi tilbyder altid hurtige og holdbare reparationer af iPhone 11 og andre modeller. Det betyder med andre ord, at du får din iPhone 11 tilbage igen hurtigt. Det gælder uanset om du har brug for at få udskiftet skærmen, repareret laderstikket, skiftet batteriet, foretaget en software-opdatering eller noget helt andet. Uanset hvad så klarer vi den for dig.

BeskrivelsePris
iPhone 11 – DiagnoseGratis
iPhone 11 – Skærm (Grade A)999 kr.
iPhone 11 – Skærm udskiftning1.099 kr.
iPhone 11 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*1.699 kr.
iPhone 11 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone 11 – Bagcover udskiftning (kun glas)1.499 kr.
iPhone 11 – Batteri udskiftning799 kr.
iPhone 11 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)899 kr.
iPhone 11 – Kamera udskiftning (bagkamera)1.599 kr.
iPhone 11 – Kamera udskiftning (frontkamera)1.299 kr.
iPhone 11 – Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)499 kr.
iPhone 11 – Øre højttaler udskiftning999 kr.
iPhone 11 – Power knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Volume knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Mute knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Software opdatering299 kr.
iPhone 11 – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone 11 reparation

iPhone 11 er 2019-modellen i iPhone-serien. Den indeholder det nyeste som Apple har at tilbyde i iPhones, heriblandt den hurtige A13 Bionic chip og herudover en lang række forbedringer, såsom bedre batterilevetid. Skærmen er også blevet forbedret i forhold til tidligere iPhones, så nu er billedet endnu skarpere endnu nogensinde. Ligeledes er der lavet en iPhone 11 Pro udgave, som også byder på et endnu bedre kamera til den dedikerede fritidsfotograf. iPhone 11 er populær af mange årsager og et rigtig godt smartphone-valg for de fleste.

Men uanset hvor godt du passer på din iPhone 11 kan der opstå uheld der gør at du får brug for at få repareret din iPhone 11. Det kan være alt lige fra batteriet der skal udskiftes, til skærmen der skal repareres eller strømstikket der har fejl som skal udbedres. Både skader fra uheld og slitage med tiden kan udløse dette behov. Heldigvis kan du hos os, Save My Phone,  få den repareret til rigtig gode priser. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og løsninger på alle typer reparationer, lige fra udskiftning af batteri, glas, skærm, reparation af kamera og oplader og mere til. Det hele kan desuden gøres hurtigt, så du straks får din iPhone tilbage igen. Vi har sågar en walk-in service, hvor du uden tidsbestilling kan komme forbi og få diagnosticeret og repareret din telefon. Lettere bliver det ikke.

iPhone 11 skærmskifte

iPhone 11 har en af de bedste skærme blandt iPhones. Men den er ikke immun overfor skader eller slitage. Så hvis du er kommet til at tabe din telefon eller den af anden årsag ikke fungerer, så kan du få den repareret hos os. iPhone 11 har en Liquid Retina HD skærm på 6,1″. Disse skærme er dog følsomme, så en skærm-reparation bør altid udføres af en professionel såsom os for at undgå øvrige skader. En sådan opgave klarer vi hurtigt.

iPhone 11 batteriskifte

iPhone 11 har et stort batteri med en kapacitet på hele 3.110 mAh. Dertil skal det nævnes at Apple i denne model har foretaget en række optimeringer, der øger batteritiden – eftersigende skal den kunne holde en hel dag uden opladning. iPhone 11 understøtter desuden hurtig opladning og trådløs opladning. Men hvis du ikke kan nikke genkendende til disse ting, såsom hvis du føler batteriet ikke holder så lang tid som det burde, så trænger dit batteri måske til at blive udskiftet. Det kan vi tjekke i vores butik, hvilket vi tjekker helt gratis via vores diagnoseprogram. Så kan du vurdere derfra om du ønsker at få batteriet udskiftet. Ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg.

iPhone 11 reparation

Det siger vores kunder

trustpilot 5 stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

trustpilot 5 stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

trustpilot 5 stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Værksteder

Lyngby

Lyngby Hovedgade 57D
2800 Kgs. Lyngby

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

København

Vesterbrogade 77
1620 København V

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

Professionel reparation – SaveMyPhone i Lyngby og København

Hvis du har spørgsmål til din reparation, er du velkommen til at kontakte os på +45 25 44 55 44. Vi er lydhøre over for alle typer reparationer, og ser løsningen fremfor begrænsningen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte