iPhone 11 reparation – Skærmskift, batteriskift m.m.

iPhone 11 er en fremragende smartphone, men ligesom alle andre smartphones, så kan den gå i stykker. Skulle det uheldige ske, at skærmen eller batteriet går i stykker, så kan vi udføre den nødvendige reparation. Vi kan også håndtere mange andre skader og defekter på din iPhone 11. 

iPhone 11 reparation i København og Lyngby

Alle iPhones kan gå i stykker, og iPhone 11 er ingen undtagelse. Skulle uheldet være ude, så er hjælpen heldigvis nær. Vi kan nemlig reparere din enhed på et af vores værksteder. Læg blot vejen forbi vores dygtige teknikere i enten  Lyngby eller København.

Vi har specialiseret os i at udføre holdbare og hurtige reparationer af iPhone 11. Med vores indgående kendskab til enheden og med vores adgang til reservedele kan vi klare enhver reparation. Du kan f.eks. få skiftet skærmen, batteriet eller noget helt tredje. Vi tager os også af defekte laderstik m.v. 

 

BeskrivelsePris
iPhone 11 – Diagnose249 kr.
iPhone 11 – Skærm (Grade A)699 kr.
iPhone 11 – Skærm udskiftning899 kr.
iPhone 11 – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*1.199 kr.
iPhone 11 – Skærmbeskyttelse (Inkl. montering)149 kr.
iPhone 11 – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone 11 – Bagcover udskiftning (kun glas)1.199 kr.
iPhone 11 – Batteri udskiftning599 kr.
iPhone 11 – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)799 kr.
iPhone 11 – Kamera udskiftning (bagkamera)1.099 kr.
iPhone 11 – Kamera udskiftning (frontkamera)1.099 kr.
iPhone 11 – Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)499 kr.
iPhone 11 - Ladestik udskiftning899 kr.
iPhone 11 – Øre højttaler udskiftning999 kr.
iPhone 11 – Power knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Volume knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Mute knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone 11 – Software opdatering299 kr.
iPhone 11 – Diagnose ved væskeskade249 kr.
* Ved udskiftning af skærm/batteri på iPhone 11, 11 Pro og nyere, vil telefonen rapporterer at den har en anden skærm/batteri eller tredjeparts skærm/batteri monteret

Mere information om iPhone 11 reparation

iPhone 11 er 2019-modellen i iPhone-serien. Den indeholder det nyeste som Apple har at tilbyde i iPhones, heriblandt den hurtige A13 Bionic chip og en lang række forbedringer, såsom bedre batterilevetid. Skærmen er også blevet forbedret i forhold til tidligere iPhones, så nu er billedet endnu skarpere end nogensinde. Ligeledes er der lavet en iPhone 11 Pro udgave, som også byder på et endnu bedre kamera til den dedikerede fritidsfotograf. iPhone 11 er populær af mange årsager og et rigtig godt smartphone-valg for de fleste.

Men uanset hvor godt du passer på din iPhone 11, kan der opstå uheld, der gør at du får brug for en reparation. Det kan være alt lige fra batteriet der skal udskiftes, til skærmen der skal repareres eller strømstikket der har fejl som skal udbedres. Både skader fra uheld og slitage kan med tiden udløse dette behov. Heldigvis kan du hos os, Save My Phone, få den repareret til rigtig gode priser. Vi klarer både små og store reparationer, så hvad end den er gal med, så kan vi hjælpe. Så kom ind med din iPhone 11 og få en gratis diagnose.

iPhone 11 skærmskifte

iPhone 11 har en af de bedste skærme blandt iPhones. Men den er ikke immun overfor skader eller slitage. Så hvis du er kommet til at tabe din telefon eller den af en anden årsag ikke fungerer, så kan du få den repareret hos os. iPhone 11 har en Liquid Retina HD skærm på 6,1″. Disse skærme skal behandles med største omhu for at undgå at forårsage øvrige skader. Derfor bør et skærmskift udføres af en professionel med adgang til det rette værktøj. 

iPhone 11 batteriskifte

iPhone 11 har et stort batteri med en kapacitet på hele 3.110 mAh. Dertil skal det nævnes at Apple i denne model har foretaget en række optimeringer, der øger batteritiden – efter sigende skal den kunne holde en hel dag uden opladning. iPhone 11 understøtter desuden hurtig opladning og trådløs opladning.

Men hvis du ikke længere oplever, at din iPhone 11 har en lang batteritid og kan oplades hurtigt, så skal batteriet muligvis skiftes ud. Dette tjekker vi i forbindelse med en gratis diagnose, hvor du herefter vurdere, om du ønsker at få udskiftet batteriet, hvis det viser sig at være hensigtsmæssigt.

Gratis montering af skærmbeskyttelse på din iPhone 11

En smartphone er ofte en stor investering økonomisk, og hvis der sker en skade, der kræver reparation, f.eks. skærmskift eller batteriskift, så havner du med en ekstra udgift, som du nok gerne vil være foruden.

Undgå irriterende og dyre skærmskader på din iPhone 11: Kom ind hos SaveMyPhone og få monteret skærmbeskyttelse gratis. Vi har butikker i både Lyngby og København med walk-in service. Det koster 299 kr. for selve skærmbeskyttelsen, og så monterer vores professionelle tekniker beskyttelsen på din iPhone 11 helt gratis.

Få din iPhone repareret i dag

Benyt dig af vores walk-in service, og få repareret din telefon når behovet opstår, uden tidsbestilling. Kom forbi vores butik i Lyngby eller København, hvor vores erfarne teknikere står klar til at hjælpe med alle slags reparationer. Typisk kan vi få diagnosticeret og repareret din telefon på mellem 30-60 minutter, alt afhængigt af skaden.

Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os!

 

Iphone 11 Reparation
Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte