iPhone Xs reparation – Skærmskift, batteriskift m.m.

Har din iPhone XS brug for skærmskift, reparation af bagskærm, batteriskift eller noget helt fjerde, så er SaveMyPhone klar til at hjælpe dig.

Vi har speciale i reparation af iPhone XS, og tilbyder desuden en gratis indledende diagnosticering af telefonen.

 

BeskrivelsePris
iPhone XS – Diagnose249 kr.
iPhone XS - Skærm (Grade A)749 kr.
iPhone XS – Skærm udskiftning (OLED)999 kr.
iPhone XS – Skærm (Original Kvalitet) Bestselling*1.199 kr.
iPhone XS – Bagcover udskiftning (kun glas)999 kr.
iPhone XS – Skærmbeskyttelse149 kr.
iPhone XS – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)299 kr.
iPhone XS – Batteri udskiftning599 kr.
iPhone XS – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)849 kr.
iPhone XS – Kamera udskiftning (bagkamera)1.199 kr.
iPhone XS – Kamera udskiftning (frontkamera)1.199 kr.
iPhone XS – Bagkamera glas Udskiftning (ikke kamera)399 kr.
iPhone XS – Ladeport udskiftning699 kr.
iPhone XS – Mikrofon udskiftning699 kr.
iPhone XS – Øre højttaler udskiftning999 kr.
iPhone XS – Power knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone XS – Volume knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone XS – Mute knap udskiftning (funktionen)999 kr.
iPhone XS – Software opdatering299 kr.
iPhone XS – Diagnose ved væskeskade249 kr.
* Ved udskiftning af skærm/batteri på iPhone XS, iPhone XS Max og nyere, vil telefonen rapporterer at den har en anden skærm/batteri eller tredjeparts skærm/batteri monteret
Iphone-Xs-Reparation

dddid  DeSpecialister i iPhone XS reparation

SaveMyPhones erfarne og veluddannede teknikere har mange års erfaring med professionel reparation af iPhones, uanset modellen. Siden 2015 har vi repareret bl.a. smartphones for både privatkunder og virksomheder, store som små. Derfor har vi naturligvis også erfaring med at reparere iPhone XS.

Reparationer til konkurrencedygtige priser

Vi forstår hvor vigtig din telefon er for dig, derfor tilbyder vi professionelle og pålidelige reparationer til konkurrencedygtige priser. Find prisoversigt på diverse reparationer i tabellen ovenfor.

Benyt vores walk-in service og kom ind i butikken uden tidsbestilling. Så vil vores veluddannede teknikere reparere din telefon på omkring 15-60 minutter. Vi tilbyder gratis diagnosticering af din telefon, så du ved præcis, hvad der skal repareres, før du bestiller en service.

Ønsker du at lave en tidsbestilling, kan du nemt og hurtigt gøre det online på vores hjemmeside eller ringe til os på tlf. 25 44 55 44.

Skærmskift på iPhone XS

iPhone XS er udstyret med Super Retina OLED-skærm, hvilket sikrer en skærm med høj pixeltæthed. Billedkvaliteten er derfor god, f.eks. når du skal se videoer, film eller tage billeder med telefonen.

Hvis du er uheldig, og får en skade på din iPhone XS, f.eks. en smadret skærm, kan det være svært at bruge touch-funktionerne, og billedkvaliteten kan være meget dårlig. Det er virkeligt ærgerligt, hvis en dyr telefon ikke virker, som den skal. Derfor tilbyder SaveMyPhone hurtig skærm reparation af din iPhone XS, så din telefon bliver god som ny igen.

Batteriskifte på iPhone XS

Apple, der fremstiller iPhone XS, er ikke kendt for at være i front, når det handler om at skabe det stærkeste batteri, der holder rigtigt længe. iPhone XS er derfor også blevet kritiseret for at holde batteritiden dårligere end konkurrenters smartphones.

Er du utilfreds med din iPhones batteritid efter lang tids brug? Så kan SaveMyPhone hjælpe dig. Vi undersøger batteriet og andre skjulte mangler ved en gratis diagnosticering. Det sikrer, at vi ved præcist, hvad der er galt med telefonen, inden vi kaster os over den eventuelle reparation. Hvis det er batteriet, der er problemet, så skifter vi det hurtigt og effektivt på mellem 15-60 minutter. 

Garanti på din reparation

Når du vælger SaveMyPhone til at reparere din iPhone Xs, kan du være sikker på, at vi garanterer kvaliteten af vores arbejde. Vi bruger kun reservedele af orginal kvalitet, og vores teknikere er erfarne og veluddannede.

Derfor tilbyder vi udover reklamationsretten på 2 år, yderligere 12 måneders garanti på vores reservedele, så du kan have ro i sindet efter endt reparation.

Få din iPhone repareret i dag

Vi tilbyder den bedste service når det kommer til reparation af iPhone Xs. Vi forstår vigtigheden af at have en telefon der fungerer optimalt, og vi gør alt for at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Vi tilbyder også andre reparationer til iPhone XS, såsom kamera, højtaler og opladningsport. Uanset hvad problemet måtte være, så løser vi det for dig.

Kontakt os på vores webshop eller besøg os i vores butik i Lyngby eller København.

 

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte