iPhone 7 Plus reparation

Vi reparerer din iPhone 7 Plus, mens du venter – og naturligvis til en god pris.

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores reparationer og priser. Læg bl.a. mærke til, at vi tilbyder en gratis diagnose af din iPhone 7 Plus. 

iPhone 7 Plus reparation på ca. 1-2 timer

Er din iPhone 7 Plus er gået i stykker? Eller er den måske stoppet med at fungere – f.eks. vil den ikke tændes? Så vil du nok gerne have den repareret hurtigst muligt. Vi er de rette til opgaven. Fra vores butik og værksted i Lyngby tilbyder vi reparation af iPhone 7 Plus med høj service og til en god pris. Det betyder bl.a. at du hurtigt får din iPhone 7 Plus tilbage. Dette gør sig gældende, hvad end det er nødvendigt at skifte skærmen, højtaleren, batteriet eller noget helt fjerde. 

BeskrivelsePris
iPhone 7 Plus – Diagnose249 kr.
iPhone 7 Plus – Skærm (Grade A)599 kr.
iPhone 7 Plus – Skærm udskiftning (Original Kvalitet)749 kr.
iPhone 7 Plus – Skærmbeskyttelse100 kr.
iPhone 7 Plus – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone 7 Plus – Batteri udskiftning449 kr.
iPhone 7 Plus – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)599 kr.
iPhone 7 Plus – Ladeport udskiftning499 kr.
iPhone 7 Plus – Kamera udskiftning (bagkamera)849 kr.
iPhone 7 Plus – Kamera udskiftning (frontkamera)699 kr.
iPhone 7 Plus – Power knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Volume knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Mute knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Øre højttaler udskiftning499 kr.
iPhone 7 Plus – Software opdatering299 kr.
iPhone 7 Plus – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone 7 Plus reparation

iPhone 7 Plus er især populær blandt de der ønsker en større skærm, men stadig til en god pris sammenlignet med de nyeste iPhone-modeller. Udover den store skærm er iPhone 7 Plus en rigtig god smartphone som kan alt det som en god iPhone skal kunne. Derfor vil man som ejer også gerne have at den holder sig længst muligt og bliver ved med at fungere upåklageligt.

Selvom iPhone 7 Plus er en enestående smartphone i iPhone-serien, er den naturligvis ikke immun overfor ting og skader der kræver reparationer. Ligesom mange andre iPhone-modeller har den dele der kan være sensitive overfor eksempelvis tab, slag og slitage. Det gælder eksempelvis skærmen og bagsiden. Så når uheldet er ude og man leder efter en iPhone reparatør, så vil man gerne finde en der kan reparere ens iPhone 7 Plus uden problemer, rigtig hurtigt og til en god pris. Og lige netop de ting er det du får hos Save My Phone – Vi er eksperter i iPhone 7 Plus reparationer. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser på alt lige fra udskiftning af glas, skærmen, batteri, reparation af kamera, opladerstik m.m.

En anden stor fordel er at selve reparationen hos os kan gøres rigtig hurtigt. Afhængigt af hvad problemet præcist er og fikser vi det oftest med det samme og på under 2 timer – faktisk ofte på kortere tid end det. Vi har ligeledes walk-in service. Så alt dette betyder altså at du får din iPhone 7 Plus tilbage hurtigt og uden ventetider. Hvis ikke du på forhånd ved hvad din iPhone præcist fejler, tilbyder vi desuden at foretage en gratis diagnose. Så er der ingen overraskelser for dig.

iPhone 7 Plus skærmskifte

Skærmen i en iPhone 7 Plus er blandt de største indenfor iPhone-serien. Er skærmen på din iPhone 7 Plus gået i stykker, så skal der laves et skærmskift, da det ikke er muligt at reparere skærmen. I den anledning anbefales det at opsøge en professionel iPhone reparatør med mange års erfaring såsom os. Vi garanterer en professionel udført reparation, hvor der bruges kvalitetsreservedele.

iPhone 7 Plus batteriskifte

Batteriet der sidder i iPhone 7 Plus er ligeledes en større model, fordi den samlede telefon fysisk er større. Det betyder længere batteritid, da den indeholder hele 2900 mAh og dermed holder strømmen betydeligt længere end både lillebroren iPhone 7 og mange af de øvrige modeller. Så for mange er det altså en stor opgradering batterimæssigt. Dog har batteriet ligesom alle andre batterier en begrænset levetid – og efter en årrække vil det være tid til at udskifte batteriet. Det er heldigvis en simpel og relativ billig procedure som vi ordner på ingen ting. Du kan faktisk bare komme forbi vores værksted og få det løst med det samme. Udover bedre strøm vil telefonen ofte også fungere bedre efter et batteriskifte, så der er mange fordele ved det. Ligesom det gør sig gældende for skærmskift, så kan du forvente, at vi kun anvender reservedele af høj kvalitet.

Specialister i iPhone 7 Plus reparation

Din telefon er i trygge hænder hos SaveMyPhones teknikere. Vi er en lokalt forankret virksomhed med butikker i Lyngby og København, og vores tilfredse kunder tæller både privatkunder og virksomheder i alle størrelser. Vi har speciale i iPhone reparation, og siden 2015 har vi sørget for at lave diagnose, reparation og beskyttelse af utallige iPhone-modeller. Vi har bl.a. stor erfaring med at reparere iPhone 7 Plus.

Gratis diagnose af iPhone 7 Plus

Vores veluddannede teknikere starter med en gratis diagnose af din telefon inden reparationen. Det sikrer, at vi ved præcist, hvad der er galt med telefonen. Teknikerne bruger kun reservedele af god kvalitet til reparationen, og de er ikke tilfredse, før din telefon er i tiptop stand igen.

Du skal ikke betale himmelhøje priser for reparation af din iPhone 7 Plus. Derfor tilbyder SaveMyPhone konkurrencedygtige priser på en lang række reparationer.

Iphone 7 Plus Reparation
Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte