iPhone 7 Plus reparation

Hos SaveMyPhone er vi specialister i iPhone 7 Plus reparationer.

Vi kan udføre alle typer af reparationer på din iPhone 7 Plus. Alt fra reparation af skærm, software, vandskade, ladestik m.m.

Da vi lever af at yde en enestående service, tilbyder gratis diagnose af din enhed, hvilket gør at vi helt præcist ved, hvad din enhed fejler.

iPhone 7 Plus reparation på ca. 1-2 timer

Er din iPhone 7 Plus er gået i stykker? Eller er den måske stoppet med at fungere – f.eks. vil den ikke tændes? Så vil du nok gerne have den repareret hurtigst muligt. Vi er de rette til opgaven. Fra vores butik og værksted i Lyngby tilbyder vi reparation af iPhone 7 Plus med høj service og til en god pris. Det betyder bl.a. at du hurtigt får din iPhone 7 Plus tilbage. Det gælder uanset om du har brug for at få udskiftet batteriet, repareret laderstikket, fikset højtaleren, skiftet skærmen eller noget helt andet.

BeskrivelsePris
iPhone 7 Plus – DiagnoseGratis
iPhone 7 Plus – Skærm (Grade A)599 kr.
iPhone 7 Plus – Skærm udskiftning (Original Kvalitet)749 kr.
iPhone 7 Plus – Skærmbeskyttelse100 kr.
iPhone 7 Plus – Skærmbeskyttelse 3D (Full fit) (Inkl. montering)249 kr.
iPhone 7 Plus – Batteri udskiftning449 kr.
iPhone 7 Plus – Batteri udskiftning (Original Kvalitet)599 kr.
iPhone 7 Plus – Ladeport udskiftning499 kr.
iPhone 7 Plus – Kamera udskiftning (bagkamera)849 kr.
iPhone 7 Plus – Kamera udskiftning (frontkamera)699 kr.
iPhone 7 Plus – Power knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Volume knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Mute knap udskiftning (funktionen)799 kr.
iPhone 7 Plus – Øre højttaler udskiftning499 kr.
iPhone 7 Plus – Software opdatering249 kr.
iPhone 7 Plus – Diagnose ved væskeskade249 kr.

Mere information om iPhone 7 Plus reparation

iPhone 7 Plus er især populær blandt de der ønsker en større skærm, men stadig til en god pris sammenlignet med de nyeste iPhone-modeller. Udover den store skærm er iPhone 7 Plus en rigtig god smartphone som kan alt det som en god iPhone skal kunne. Derfor vil man som ejer også gerne have at den holder sig længst muligt og bliver ved med at fungere upåklageligt.

Selvom iPhone 7 Plus er en enestående smartphone i iPhone-serien, er den naturligvis ikke immun overfor ting og skader der kræver reparationer. Ligesom mange andre iPhone-modeller har den dele der kan være sensitive overfor eksempelvis tab, slag og slitage. Det gælder eksempelvis skærmen og bagsiden. Så når uheldet er ude og man leder efter en iPhone reparatør, så vil man gerne finde en der kan reparere ens iPhone 7 Plus uden problemer, rigtig hurtigt og til en god pris. Og lige netop de ting er det du får hos Save My Phone – Vi er eksperter i iPhone 7 Plus reparationer. Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige priser på alt lige fra udskiftning af glas, skærmen, batteri, reparation af kamera, opladerstik m.m.

En anden stor fordel er at selve reparationen hos os kan gøres rigtig hurtigt. Afhængigt af hvad problemet præcist er og fikser vi det oftest med det samme og på under 2 timer – faktisk ofte på kortere tid end det. Vi har ligeledes walk-in service. Så alt dette betyder altså at du får din iPhone 7 Plus tilbage hurtigt og uden ventetider. Hvis ikke du på forhånd ved hvad din iPhone præcist fejler, tilbyder vi desuden at foretage en gratis diagnose. Så er der ingen overraskelser for dig.

iPhone 7 Plus skærmskifte

Skærmen i en iPhone 7 Plus er blandt de største indenfor iPhone-serien. Hvis skærm går i stykker er man ofte nødt til at udskifte hele skærmen. Her er det vigtigt at du vælger en dygtig iPhone reparatør med mange gode kundeanmeldelser, såsom os. Du kan desuden vælge imellem alm. kvalitet og original kvalitet.

iPhone 7 Plus batteriskifte

Batteriet der sidder i iPhone 7 Plus er ligeledes en større model, fordi den samlede telefon fysisk er større. Det betyder længere batteritid, da den indeholder hele 2900 mAh og dermed holder strømmen betydeligt længere end både lillebroren iPhone 7 og mange af de øvrige modeller. Så for mange er det altså en stor opgradering batterimæssigt. Dog har batteriet ligesom alle andre batterier en begrænset levetid – og efter en årrække vil det være tid til at udskifte batteriet. Det er heldigvis en simpel og relativ billig procedure som vi ordner på ingen ting. Du kan faktisk bare komme forbi vores værksted og få det løst med det samme. Udover bedre strøm vil telefonen ofte også fungere bedre efter et batteriskifte, så der er mange fordele ved det. Og ligesom ved skærmskiftet kan der vælges mellem alm. kvalitet og original kvalitet, hvoraf original kvalitet er det bedste valg for de fleste.

iPhone 7 Plus reparation

Det siger vores kunder

trustpilot 5 stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

trustpilot 5 stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

trustpilot 5 stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Værksteder

Lyngby

Lyngby Hovedgade 57D
2800 Kgs. Lyngby

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

København

Vesterbrogade 77
1620 København V

+45 25 44 55 44
kontakt@save-my-phone.dk

Professionel reparation – SaveMyPhone i Lyngby og København

Hvis du har spørgsmål til din reparation, er du velkommen til at kontakte os på +45 25 44 55 44. Vi er lydhøre over for alle typer reparationer, og ser løsningen fremfor begrænsningen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte