iPhone Reparation Lyngby og København

Original kvalitet til reparation af iPhone

iPhone Reparation Lyngby og København

Vi kan reparere alle typer iPhones hurtigt, effektivt og til en god pris. Hos SaveMyPhone handler vi med OEM reservedele (Original kvalitet). Dette sikrer at du har det absolut bedste produkt i hånden efter du har forladt vores værksted. Da vores reservedele er i særklasse tilbyder vi yderligere 12 mdr. garanti på vores reservedele, UDOVER reklamationsretten på 24 mdr.

Vælg din iPhone-model

Vi er specialister i at reparere alverdens iPhone-modeller. Få mere at vide her om hvad vi kan udbedre på de forskellige modeller:

iPhone 13 serie

Iphone-13-Pro-Max-Reparation

iPhone 13 Pro Max Reparation

Iphone-13-Pro-Reparation

iPhone 13 Pro

Reparation

Iphone-13-Reparation

iPhone 13

 Reparation

 Iphone-13-Mini-Reparation

iPhone 13 Mini

Reparation

iPhone 12 serie

Iphone 12 Pro Max Reparation

iPhone 12 Pro Max Reparation

Iphone-12-Pro-Reparation

iPhone 12 Pro  Reparation

Iphone-12-Reparation

iPhone 12

 Reparation

Iphone-12-Mini-Reparation

iPhone 12 Mini

 Reparation

iPhone 11 serie

Iphone-11-Pro-Max-Reparation

iPhone 11 Pro Max Reparation

Iphone-11-Pro-Reparation.

iPhone 11 Pro  Reparation

Iphone-11-Reparation

iPhone 11

 Reparation

iPhone X serie

Iphone-Xs-Max-Reparation

iPhone Xs Max Reparation

Iphone-Xs-Reparation

iPhone Xs

Reparation

Iphone-Xr-Reparation

iPhone XR

 Reparation

Iphone-X-Reparation

iPhone X 

Reparation

iPhone SE serie

Iphone-Se-3-Reparation

iPhone SE 3. generation

Reparation

Iphone-Se-2020-Reparation

iPhone SE 2. generation

Reparation

Iphone-Se-Gl-Reparation

iPhone SE

 Reparation

iPhone 7/8 serie

Iphone-8-Plus

iPhone 8 Plus

Reparation

Iphone-8-Reparation

iPhone 8 

Reparation

Iphone-7-Plus-Reparation

iPhone 7 Plus

 Reparation

Iphone-7-Reparation

iPhone 7

 Reparation

iPhone 6 serie

Iphone-6S-Plus-Reparation

iPhone 6s Plus

Reparation

Iphone-6S-Reparation

iPhone 6s

Reparation

 Iphone-6-Plus-Reparation

iPhone 6 Plus

 Reparation

Iphone-6-Reparation

iPhone 6 

Reparation

iPhone 5 serie

Iphone-5S-Reparation

iPhone 5s

Reparation

Iphone-5-Reparation

iPhone 5

Reparation

Iphone 5C Reparation

iPhone 5c

 Reparation

Iphone-4S-Reparation.

iPhone 4/ 4s

Reparation

Har du været uheldig med din iPhone? Fortvivl ikke. SaveMyPhone sørger for at give din telefon en kærlig hånd. Vi har afdelinger i både Lyngby og København, så hvis uheldet er ude, og du f.eks. har brug for iPhone reparation i Lyngby eller i København, så kom og besøg os.

Vi ordner typisk reparationer på cirka 30 minutter, og du behøver ikke at bestille tid. Kom indenfor, så sørger vi for resten. Uanset om du kommer hos SaveMyPhone i Lyngby eller i København, får du den samme gode, prisbevidste service.

Reparation af iPhones

Har du brug for reparation af din iPhone? Vi kan hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med kvalitetssikret reparation af iPhones, uanset model. Vi ved at når uheldet er ude, vil man bare gerne have repareret sin iPhone hurtigt og til en god pris, så man hurtigt kan få den tilbage igen. Derfor er der hos os ingen lange ventetider, ja faktisk tilbyder vi walk-in-service hvor du kan møde op uden forudgående aftale og få repareret din iPhone på stedet. Nemmere bliver det ikke.

Vi reparerer alle slags problemer i iPhones. Uanset om du har fået smadret skærmen, har en dårlig mikrofon, en højtaler der ikke længere virker, et sløvt batteri eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig. Vores kvalitetsbevidste service sikrer dig den bedste kundeoplevelse og altid til gode priser.

Leder du efter en ny skærm til din iPhone reparation

Er du allerede gået på jagt efter en original skærm til din iPhone, så lad det være sagt med det samme:

  • Der findes ikke originale iPhone-skærme, det er simpelthen en skrøne. Apple sælger ikke ud af deres reservedele.
  • Der findes til gengæld original kvalitet, også kaldt OEM–reservedele (Original Equipment Manufactor – ”den originale produktfremstiller”), hvilket vi benytter os af til din iPhone reparation.
  • Originale skærme er at finde hos Samsung, HTC, Sony m. flere. Vi benytter os udelukkende af originale skærme fra ovennævnte mærker.
  • Blandt kopier findes for eksempel Grade-A reservedele. På disse reservedele finder man ofte en høj fejlrate.

Har du smadret din skærm og leder efter et sted at få en ny? Så skal du vælge SaveMyPhone til din iPhone reparation. Vi har værksteder i Lyngby og København, og kan klare alle typer skærmskift.
Selv om vi ikke kan give dig en original skærm til din iPhone reparation, så kan du altså stadig få den originale kvalitet. Og oven i dét får du samtidig den bedste service i både Lyngby og København når du vælger os til din iPhone reparation.

Vi tilbyder iPhone reparationer til konkurrencedygtige priser

Hos SaveMyPhone får du repareret din iPhone hurtigt og effektivt, uden at du skal betale himmelhøje priser for det. Vi starter med en gratis diagnosticering af din telefon for eventuelle skader, børnesygdomme og øvrige mangler.

Din telefon kan f.eks. lide af væskeskader, halte pga. skadet kamera, eller måske virker betjeningsknapperne ikke. Når vi har helt styr på problemet, får vi din iPhone tilbage i tiptop stand til en rimelig og konkurrencedygtig pris.

Hurtig reparation af din iPhone (typisk færdig på 15-60 min)

Din iPhone er et uundværligt redskab i hverdagen, og hvis uheldet er ude, skal den hurtigt tilbage til topform, så du kan komme videre med din dag. Hos SaveMyPhone har vi adskillige års erfaring i iPhone reparation, f.eks. skærmreparation. Vi har lokale afdelinger i Lyngby og København, hvor du kan komme ind fra gaden og få iPhone service hurtigt.

Du kan benytte vores walk-in service uden tidsbestilling, og få diagnosticeret og repareret din telefon på mellem 15-60 minutter, uden at bunden går ud af dit budget. Vi har mange års erfaring i iPhone reparation, og sørger for at kvaliteten altid er 100 % i orden.

Hos SaveMyPhone arbejder vi desuden ud fra cirkulære økonomiske principper, så reservedele og materialer anvendes mest muligt i stedet for at blive smidt ud. Det betyder eksempelvis, at vi gemmer ødelagte skærme, som købes og genanvendes af en opkøber.

SaveMyPhone tilbagekøber de genanvendte skærme fra opkøberen. Vi anvender ca. 75 % genanvendte reservedele, f.eks. batterier, chip, skærm m.m

Vi monterer skærmbeskyttelse på din smartphone gratis

Er du desuden blevet klog af skade, og ønsker et skærmbeskyttelse på din iPhone reparation, så er det en fordel at tage til vores butik i enten Lyngby eller København.

Er din iPhone-skærm blevet knust adskillige gange?

En ubeskyttet iPhone-skærm kan desværre splintre, hvis den lander på et hårdt underlag. Undgå irriterende skader på din iPhone: Kom ind og få monteret skærmbeskyttelse på din iPhone reparation hos SaveMyPhone. Du kan besøge vores butik i enten Lyngby eller København. Skærmbeskyttelsen koster 100 kr., og vores professionelle tekniker monterer det på din smartphone helt gratis.

*Prisen for skærmbeskyttelse på iPhone 6S, 6 Plus og 6S Plus er dog 149 kr.

Eksperter i iPhone reparation siden 2015

Din telefon er i trygge hænder hos SaveMyPhone. Siden 2015 har vi sørget for at renovere, reparere og beskytte iPhones. Vi er en lokal virksomhed med butikker i Lyngby og København, og vi hjælper både privatkunder og virksomheder i alle størrelser.

Vores veluddannede og erfarne teknikere bruger kun reservedele af original kvalitet, og de er ikke tilfredse, før din telefon spiller 100 %. Derfor tester teknikerne selvfølgelig også din telefon igennem efter reparationen, og sikrer, at den er tilbage i topform. Det skal ikke koste en bondegård at få ordnet din iPhone, derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser og gratis diagnosticering af din telefon.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte