Apple Reparation

Har du fået en skade på dit Apple-produkt?

Uanset om det handler om en vandskadet iPhone, en knust iPad-skærm, eller en Mac med dårligt batteri, så er SaveMyPhone klar til at ordne problemet. Vores teknikere sørger for en lang række Apple reparationer, bl.a. skærmskift, batteriskift og håndtering af vandskader.

Hurtigt skærmskift på iPhone fra Apple

En ubeskyttet iPhone-skærm kan desværre gå i stykker, hvis den tabes ned på hårde gulvoverflader. Resultatet kan være en mindre revne, eller mere uheldigt, en totalskadet skærm, der er umulig at bruge.

SaveMyPhone sørger for, at din skadede iPhone kommer i topform igen. Medarbejderen laver en indledende diagnose, så vi ved præcist, hvad der er galt. Derefter repareres din telefon til en god pris. Det tager i reglen mellem 1-2 timer, og så har du din iPhone tilbage igen. Læs mere om vores Apple reparationer nedenfor. 

Reparation af vandskade på iPad og iPhone fra Apple

Hvis du er uheldig og får væske i din iPad eller iPhone, kan det desværre udløse svære vandskader, da disse Apple-devices er meget sårbare over for væsker.

Kom ind hos SaveMyPhone, vi tilbyder diagnose ved vandskade. Diagnosen sikrer, at teknikeren har det fulde overblik over, hvad der er galt. Reparationen varer typisk 1-2 timers tid, så er dit device kureret for vandskaden.

Vi anvender kun reservedele af original kvalitet og giver 12 måneders garanti på alle Apple reparationer.

Reparation af Mac fra Apple

En flittigt brugt Mac kan efter flere års brug begynde at få et træt batteri. Hvis din laptops batteri ikke holder ordentligt mere, så er løsningen typisk et nyt batteri.

Kom lige ind fra gaden i vores butikker i Lyngby og København, hvor vores teknikere skifter batteriet på 1-2 timer – naturligvis til en favorabel pris.

Vi tilbyder reparation af et utal af Mac-modeller, lige fra simple til meget komplicerede opgaver. Få hjælp til f.eks. vandskader og logic board-reparationer. Vi kan ofte tilbyde dag til dag reparationer, men ved vandskader og logic board-reparationer kan der gå op til 3 arbejdsdage.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte