Samsung Galaxy S23 reparation

Har du oplevet skader på din Samsung Galaxy S23 ? Hos SaveMyPhone kan du få professionel førstehjælp til din telefon, mens du venter. Benyt vores nemme walk-in service enten i vores butikker i Lyngby eller København, og få udført gratis diagnose, skærmskift og batteriskift blandt andre services. Vores erfarne teknikere hos SaveMyPhone sørger for hurtig reparation af din Samsung, så du ikke behøver undvære din enhed i længere tid end absolut nødvendigt.

BeskrivelsePris
Skærm (original)2.200 kr.
Skærm + bagcover2.800 kr.
Bagcover (original)849 kr.
Batteri (original)849 kr.
Ladestik (original)849 kr.
Diagnose - bliver fratrukket ved reparation249 kr.
Samsung-S23-Reparation

Billigt og hurtigt skærmskift på Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 tilhører den dyrere ende af smartphones, og producenten Samsung Electronics har sørget for at udstyre telefonen med en skærm, der er markant mere holdbar end ældre modeller.

Desværre kan skærmen stadig blive beskadiget, hvis uheldet er ude, og du taber telefonen på en hård overflade. Tag din Samsung med ind i SaveMyPhones butik, hvor vores erfarne teknikere vil udføre en gratis diagnose af telefonen. Diagnosen sikrer, at vi får et fuldt overblik over skadens omfang. Når vi har alle oplysninger på plads, vil vi påbegynde de nødvendige reparationer for at få din Samsung Galaxy S23 tilbage i perfekt stand.

Udover skærmskift kan vi hos SaveMyPhone også hjælpe dig med andre reparationer på din Samsung Galaxy S23. Hvis batteriet begynder at blive svagt og ikke holder strøm i lang tid, kan vores teknikere udføre et batteriskifte. Vi bruger kun kvalitetsbatterier, der sikrer optimal ydeevne og forlænget batterilevetid.

Har du problemer med kameraet på din Samsung Galaxy S23? Vores dygtige teknikere kan løse kamerarelaterede problemer, uanset om det drejer sig om fokusproblemer, blurrede billeder eller defekte kamerakomponenter.

Hvis lydkvaliteten på din Samsung Galaxy S23 er dårlig eller hvis du oplever problemer med mikrofonen eller højttaleren, kan vi også hjælpe med disse reparationer. Vores teknikere har den ekspertise, der kræves for at diagnosticere og løse alle lydrelaterede problemer.

Ud over hardwareproblemer kan vores teknikere også hjælpe dig med softwarerelaterede problemer på din Samsung Galaxy S23. Hvis din telefon er blevet langsom eller ustabilt, kan vi udføre en omfattende rensning og optimering af softwaren for at genoprette hastighed og ydeevne.

Vi forstår vigtigheden af din Samsung Galaxy S23 i dit daglige liv, og derfor tilbyder vi hurtige og pålidelige reparationer. Vores erfarne teknikere sørger for at udføre alle reparationer med omhu og præcision, så du kan få din telefon tilbage så hurtigt som muligt.

Besøg SaveMyPhone butik i Lyngby eller København i dag, og lad os hjælpe dig med alle dine Samsung Galaxy S23 reparationer.

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses service og professionel reparation, så du kan nyde en fejlfri telefonoplevelse.

Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte