Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Er din Samsung Galaxy S20 Ultra ikke i bedste stand grundet en ødelagt skærm, et defekt batteri eller en væskeskade? I givet fald skal du være bekendt med, at hjælpen er nær.

Vi tilbyder bl.a. skærmskift, batteriskift og adskillige andre reparationer. Uanset hvad din Samsung Galaxy S20 Ultra fejler, så kan vi altså løse problemet.

BeskrivelsePris
Skærm (original)2249 kr.
Skærm + bagcover2900 kr.
Bagcover (original)799 kr.
Batteri (original)799 kr.
Ladestik (original)799 kr.
Diagnose - bliver fratrukket ved reparation249 kr.

Billigt og hurtigt skærmskift på Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra hører til i den dyrere ende blandt smartphones, og producenten Samsung Electronics har da også sørget for at udstyre telefonen med en skærm, som holder væsentligt bedre end ældre modeller.

Desværre kan skærmen godt få en skade, hvis uheldet er ude, og du taber telefonen på en hård overflade. Tag din Samsung med ind til SaveMyPhones butik, så laver teknikeren en gratis diagnose af telefonen. Diagnosen sikrer, at vi har det fulde overblik over, hvad der er galt. Når det er på plads, så foretager vi de nødvendige reparationer.  

Batteriskifte på Samsung Galaxy S20 Ultra

Løber din Samsung konstant tør for strøm? Efter flere års intensivt brug kan batteriet godt begynde at halte på en telefon, som bruges flittigt hver dag. Typisk er løsningen et nyt batteri.

Med et nyt batteri kan din Samsung Galaxy S20 Ultra næsten blive så god som ny. Tøv derfor ikke med at få lavet et batteriskift, hvis batteriet er begyndt at blive sløvt.

Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation
Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte