MacBook Pro Retina reparation

Fladt batteri? Knust skærm? Væskeskade? Uanset hvad der er galt, så yder SaveMyPhone førstehjælp til din MacBook Pro Retina til konkurrencedygtige priser. Vores teknikere har adskillige års erfaring i reparation af MacBook Pro Retina, og vi bruger kun reservedele af original kvalitet. 

Priser på reparationer

MacBook Pro Retina

Batteriskift på MacBook Pro Retina

En flittigt brugt MacBook Pro Retina kan efter flere års brug få et nedslidt batteri. Hvis din MacBooks batteri ikke yder tilfredsstillende mere, så er løsningen typisk et nyt batteri – i stedet for et dyrt indkøb af en ny bærbar.

SaveMyPhone har lokale butikker i Lyngby og København, hvor vores teknikere er klar til at byde dig og din MacBook Pro Retina velkommen.

Hvis det er batteriet, der er synderen, så skifter medarbejderen batteriet på ca. 1-2 timer, selvfølgelig til en fordelagtig pris. Vi benytter kun reservedele af original kvalitet, og du får 12 måneders garanti på reparationen.

Skærmskift på MacBook Pro Retina

Har du brug for reparation af skærmen på din MacBook Pro Retina? SaveMyPhone tilbyder en lang række reparationer til din MacBook, og sørger også for skærmskift af komplet skærm, hvis du har været uheldig med din bærbare.

Brug vores walk-in service i butikkerne i Lyngby og København, og få eksperthjælp til din MacBook Pro Retina til en favorabel pris.

Væskeskade reparation af MacBook Pro Retina

Det er rigtigt uheldigt at få en væskeskade på din Mac, men heldigvis kan den ofte reddes, hvis du handler hurtigt og får en reparation.

Få hjælp til problemet hos SaveMyPhone, vi tilbyder også diagnose ved vandskade. Diagnosen sørger for, at teknikeren har det fulde overblik over problemet. Du behøver ikke at undvære din MacBook Pro Retina længe. Vi har eget værksted, og kan derfor tilbyde hurtige reparationer fra dag til dag. Ved væskeskader og logic board-reparationer går der typisk op til 3 arbejdsdage, så er din MacBook i topform igen.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte