MacBook Pro reparation

Er din MacBook Pro kommet til skade? Heldigvis er SaveMyPhone klar til at assistere dig. Vores ferme team har mange års erfaring med reparation af en lang række Mac-modeller. Så besøg butikkerne i København og Lyngby, og få lavet en professionel reparation af MacBook Pro til en konkurrencedygtig pris.

Priser

Få overblik her over priserne på reparationer og services til MacBook Pro:

MacBook Pro

  MacBook Pro Retina

  MacBook Pro Touch & Function Key Reparation ( 2016 – )

   Batteriskift på MacBook Pro

   Hvis du har brugt din MacBook Pro flittigt i flere år, kan din bærbare til sidst ende med et batteri, der hurtigt løber tør for strøm.

   Hvis din Macs batteri ikke holder optimalt, så er løsningen formentligt et nyt batteri. Få klarhed over problemet i vores lokale butikker i København og Lyngby, hvor vores teknikere starter med at undersøgelse enheden. Hvis problemet er batteriet, så skiftes batteriet på ca. 1-2 timer, selvfølgelig til en favorabel pris. Vi anvender kun reservedele af original kvalitet og giver 12 måneders garanti på reparationen.

   Ny skærm på MacBook Pro

   Har du brug for en ny skærm på din MacBook Pro? SaveMyPhone tilbyder bl.a. skift af komplet skærm, hvis uheldet er ude, og du står med en ødelagt skærm. Vi kan også hjælpe med ødelagt ladestik, installation af harddisk, backup af data m.v. Uanset om problemet er simpelt eller svært, så løser vores teknikere opgaven til en rimelig pris.

   Professionel fejlsøgning af MacBook Pro

   Hvis din MacBook Pro har fået en kompliceret defekt, eller lider af mærkelige fejl, som du ikke kan finde årsagen til, så er SaveMyPhone klar til at hjælpe.

   Vi sørger for at afdække alle fejl og mangler, når din MacBook Pro ikke fungerer optimalt. Vi starter med en diagnose, også kaldet fejlsøgning, så det præcise problem afsløres. Derefter repareres din Mac til en konkurrencedygtig pris. Vi sørger for fejlsøgning ved f.eks. væskeskade, ved skift til ny skærm, harddisk, SSD-kort og meget mere.

   Priser på reparation af MacBook Pro

   Er du i tvivl om, hvad det koster at reparere din MacBook Pro? Du kan se en oversigt over vores priser øverst på denne side. Du er også velkommen til at ringe for at få et prisoverslag, eller du kan komme forbi SaveMyPhones butikker i København eller Lyngby og spørge os.

   Der er varierende priser på reparation af MacBook Pro, afhængig af problemets omfang og prisen på reservedele.

   Specialister i MacBook Pro reparation

   Du kan sikkert ikke undvære din MacBook Pro i hverdagen. Derfor går det ikke, hvis den ikke fungerer ordentligt. Uanset problemet, så er din computer i trygge hænder hos SaveMyPhone. Vores team har mange års erfaring med at sætte især Apple-produkter i stand. Vi assisterer både virksomheder og privatkunder, når computeren gør knuder.

    

   Kort ventetid på reparation af MacBook Pro

   Vi kan tilbyde hurtige reparationer på vores værksteder i Lyngby eller København. Simple reparationer kan tage få timer eller en enkelt dag. Ved mere komplicerede skader, kan der gå op til 3 arbejdsdage, så er din MacBook Pro i tiptop stand igen. Det er ikke nødvendigt at ringe eller bestille tid, da vi tilbyder walk-in service.

   Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
   iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
   237 Google anmeldelser
   Helle Ullstad
   Helle Ullstad
   2023-12-27
   Hjælpsomt personale og god service 👍
   Frederik Ullstad
   Frederik Ullstad
   2023-12-20
   Super service og meget venlige
   Jakob Muxoll Andersen
   Jakob Muxoll Andersen
   2023-12-08
   Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
   Pia Ogdal Møller
   Pia Ogdal Møller
   2023-11-14
   God service. Venlige personale.
   Nicklas Bordum Leighton
   Nicklas Bordum Leighton
   2023-11-10
   God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
   Bjarne Schilling Andersen
   Bjarne Schilling Andersen
   2023-11-05
   De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
   Mathilde Jeppesen
   Mathilde Jeppesen
   2023-11-02
   Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
   Claus Blædel
   Claus Blædel
   2023-10-12
   Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
   Jonathan Wikstrom
   Jonathan Wikstrom
   2023-10-09
   God butik
   Charlotte Rosleff
   Charlotte Rosleff
   2023-10-09
   Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

   Servicesløfte

   Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

   Original kvalitet

   Service af højeste rang

   Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

   Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte