MacBook Air reparation

Er din MacBook Air gået i stykker? Heldigvis er SaveMyPhone klar til at hjælpe dig. Vores trænede team har mange års erfaring med reparation af et utal af Mac-modeller, og vi er klar til at byde dig velkommen i butikkerne i København og Lyngby, hvor du får din MacBook Air sat i stand til en fordelagtig pris.

Priser på reparationer

MacBook Air

Batteriskift på MacBook Air

En flittigt brugt MacBook Air kan efter flere års brug ende med at få et træt batteri. Hvis din enheds batteri ikke holder tilfredsstillende mere, så er løsningen ofte et nyt batteri, i stedet for et dyrt køb af ny computer.

Besøg vores lokale butik i København og Lyngby, hvor vores tekniker starter med en diagnose. Hvis det er batteriet, der er kilden til problemet, så skiftes batteriet på ca. 1-2 timer, selvfølgelig til en god pris. Vi anvender kun reservedele af original kvalitet, og du får 12 måneders garanti på reparationen.

Skærmskift på MacBook Air

Har du brug for reparation af skærmen på din MacBook Air?

SaveMyPhone tilbyder en bred række af reparationer til din MacBook Air. Vi sørger f.eks. for skærmskift, hvis uheldet er ude, og du er endt med en ødelagt skærm.

Vi kan også assistere med bl.a. backup af data, montering af SSD-kort eller reparere et ødelagt ladestik. Uanset om problemet er simpelt eller kompliceret, så løser vores ferme teknikere opgaven. Benyt vores service uden tidsbestilling i butikkerne i Lyngby og København, hvor vores teknikere hjælper dig med din MacBook Air til en favorabel pris.

Kort ventetid på reparation af MacBook Air

Hvis uheldet er ude, og der er opstået en defekt eller skavank på din MacBook Air, så er SaveMyPhone klar til at hjælpe dig. Vi har eget værksted i Lyngby og København, og kan derfor tilbyde hurtige reparationer fra dag til dag.

Hvis defekten er mere omfattende, f.eks. væskeskader eller logic board-reparationer, kan der gå op til 3 arbejdsdage, så er din MacBook Air klar til brug igen. Du behøver ikke at bestille tid, brug i stedet vores nemme walk-in service i butikkerne, hvor vi tilbyder en bred række reparationer til MacBook Air.

Professionel diagnose før reparation af MacBook Air

Hvis du har tabt din MacBook Air eller spildt væske på den, kan der desværre opstå indre defekter.

SaveMyPhone sørger for at afdække alle fejl og mangler, når din MacBook Air ikke fungerer optimalt. Vores erfarne teknikere starter med at lave en diagnose, også kaldet fejlsøgning, så vi ved præcist, hvad der er galt. Derefter repareres din bærbare til en god pris. Hvis problemet stammer fra harddisken, sørger vi også for at undersøge denne ved en fejlsøgning, så problemet løses korrekt. Vi har speciale i reparation af et væld af Mac-modeller, og vi laver reparationer for virksomheder såvel som private. Vi kan derfor også hjælpe dig.

Priser på reparation af MacBook Air

Oplever du problemer med din MacBook Air, og er du i tvivl om, hvad det koster at ordne problemet?

Du er velkommen til at ringe for at få et prisoverslag, eller du kan besøge SaveMyPhones butikker i København og Lyngby. Reparationer på MacBook Air er varierende i pris. Det afhænger af problemets omfang og reservedelenes pris.

SaveMyPhone er specialister i MacBook Air reparation

Din MacBook Air er sikkert uundværlig i hverdagen, og det er bare ærgerligt, når den ikke fungerer 100 %. Uanset problemet, så er din computer i trygge hænder hos SaveMyPhone.

Vi har mange års erfaring med at servicere og ordne især Apple-produkter. Vi assisterer både privatkunder og virksomheder, når computeren giver problemer, og vi tilbyder også råd og vejledning til din MacBook Air.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte