MacBook Air reparation

Er din MacBook Air gået i stykker? Heldigvis er SaveMyPhone klar til at hjælpe dig. Vores trænede team har mange års erfaring med reparation af et utal af Mac-modeller, og vi er klar til at byde dig velkommen i butikkerne i København og Lyngby, hvor du får din MacBook Air sat i stand til en fordelagtig pris.

Priser på reparationer

MacBook Air

Batteriskift på MacBook Air

En flittigt brugt MacBook Air kan efter flere års brug ende med at få et træt batteri. Hvis din enheds batteri ikke holder tilfredsstillende mere, så er løsningen ofte et nyt batteri, i stedet for et dyrt køb af ny computer.

Besøg vores lokale butik i København og Lyngby, hvor vores tekniker starter med en diagnose. Hvis det er batteriet, der er kilden til problemet, så skiftes batteriet på ca. 1-2 timer, selvfølgelig til en god pris. Vi anvender kun reservedele af original kvalitet, og du får 12 måneders garanti på reparationen.

Skærmskift på MacBook Air

Har du brug for reparation af skærmen på din MacBook Air?

SaveMyPhone tilbyder en bred række af reparationer til din MacBook Air. Vi sørger f.eks. for skærmskift, hvis uheldet er ude, og du er endt med en ødelagt skærm.

Vi kan også assistere med bl.a. backup af data, montering af SSD-kort eller reparere et ødelagt ladestik. Uanset om problemet er simpelt eller kompliceret, så løser vores ferme teknikere opgaven. Benyt vores service uden tidsbestilling i butikkerne i Lyngby og København, hvor vores teknikere hjælper dig med din MacBook Air til en favorabel pris.

Kort ventetid på reparation af MacBook Air

Hvis uheldet er ude, og der er opstået en defekt eller skavank på din MacBook Air, så er SaveMyPhone klar til at hjælpe dig. Vi har eget værksted i Lyngby og København, og kan derfor tilbyde hurtige reparationer fra dag til dag.

Hvis defekten er mere omfattende, f.eks. væskeskader eller logic board-reparationer, kan der gå op til 3 arbejdsdage, så er din MacBook Air klar til brug igen. Du behøver ikke at bestille tid, brug i stedet vores nemme walk-in service i butikkerne, hvor vi tilbyder en bred række reparationer til MacBook Air.

Professionel diagnose før reparation af MacBook Air

Hvis du har tabt din MacBook Air eller spildt væske på den, kan der desværre opstå indre defekter.

SaveMyPhone sørger for at afdække alle fejl og mangler, når din MacBook Air ikke fungerer optimalt. Vores erfarne teknikere starter med at lave en diagnose, også kaldet fejlsøgning, så vi ved præcist, hvad der er galt. Derefter repareres din bærbare til en god pris. Hvis problemet stammer fra harddisken, sørger vi også for at undersøge denne ved en fejlsøgning, så problemet løses korrekt. Vi har speciale i reparation af et væld af Mac-modeller, og vi laver reparationer for virksomheder såvel som private. Vi kan derfor også hjælpe dig.

Priser på reparation af MacBook Air

Oplever du problemer med din MacBook Air, og er du i tvivl om, hvad det koster at ordne problemet?

Du er velkommen til at ringe for at få et prisoverslag, eller du kan besøge SaveMyPhones butikker i København og Lyngby. Reparationer på MacBook Air er varierende i pris. Det afhænger af problemets omfang og reservedelenes pris.

SaveMyPhone er specialister i MacBook Air reparation

Din MacBook Air er sikkert uundværlig i hverdagen, og det er bare ærgerligt, når den ikke fungerer 100 %. Uanset problemet, så er din computer i trygge hænder hos SaveMyPhone.

Vi har mange års erfaring med at servicere og ordne især Apple-produkter. Vi assisterer både privatkunder og virksomheder, når computeren giver problemer, og vi tilbyder også råd og vejledning til din MacBook Air.

Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte