iMac reparation

Er din iMac kommet til skade? Heldigvis er SaveMyPhone klar til at hjælpe. Vores ferme team har mange års erfaring med reparation af iMac. Du er velkommen i butikkerne i Lyngby og København, hvor teamet sætter din iMac i stand til en fordelagtig pris.

Vælg din iMac-model

Få overblik over priserne på forskellige reparationer til iMac:

iMac

Reparation af iMac i København og Lyngby

Når uheldet er ude, er hjælpen tæt på. SaveMyPhone har lokale butikker i København og Lyngby, hvor du kan bruge vores bekvemme walk-in service. Spring bare tidsbestillingen over, og lad vores teknikere om at ordne din iMac. Vores service inkluderer en professionel diagnose, så vi ved præcist, hvad problemet er, inden iMac reparationen går igang. Vores medarbejdere benytter kun reservedele af original kvalitet, og du får 12 måneders garanti på alle reparationer.

Ny skærm på iMac

Har din iMac Pro fået en uheldig defekt / skade på skærmen?

SaveMyPhone tilbyder en bred vifte af reparationer til iMac. Vi sørger f.eks. for skærmskift af komplet skærm, hvis uheldet er ude.

Vi kan også sørge for RAM opgradering, backup af data, montering af SSD-kort, eller ordne en ødelagt strømforsyning. Uanset om problemet er enkelt eller vanskeligt, så løser vores ferme teknikere opgaven. Velkommen i SaveMyPhone butikkerne i København og Lyngby, hvor vi tilbyder hurtige reparationer til konkurrencedygtige priser.

Nyt batteri på iMac

En iMac har et internt batteri, som medvirker til, at computeren kører som en velsmurt maskine, men batteriet kan efter lang tids brug ende med at blive slidt. Hvis det er batteriet, der skaber problemer, kan vi hjælpe med installation af nyt batteri.

Kom forbi vores lokale værksted i København eller Lyngby, hvor vores teknikere undersøger din iMac ved en professionel diagnose. Hvis det er batteriet, der er kilden til problemet, så sørger vi for at montere et nyt batteri til en god pris.

Væskeskade reparation af iMac

Er der spildt væske i din iMac? Heldigvis er det ikke katastrofalt, hvis der kommer væske i din iMac. Hvis du handler hurtigt, og får hjælp til at udbedre skaden, kan du sagtens bevare din Mac.

Hvis du kommer på besøg på værkstedet i København eller Lyngby, kan vi tilbyde en diagnose ved vandskade. Diagnosen giver teamet et præcist overblik over problemet. Vi reparerer din iMac på eget værksted, og kan derfor tilbyde kort ventetid på reparationer. Ved væskeskader og logic board-reparationer kan der forekomme lidt ekstra ventetid.

Harddisk til iMac

Oplever du problemer med harddisken på din iMac, og er du i tvivl om, hvad det koster at fikse problemet? Du er velkommen til at ringe for et prisoverslag, men du kan også bare besøge vores butikker i Lyngby og København og få mere information.

Vi tilbyder f.eks. montering af harddisk i forskellige størrelser, så din iMac kommer til at fungere som smurt igen. De forskellige services og installationer til iMac varierer i pris, afhængig af problemets omfang og reservedelenes pris.

SaveMyPhone er specialister i iMac reparation

Din personlige iMac er sikkert uundværlig i hverdagen, og derfor er det ikke belejligt, at den ikke virker. Uanset hvad problemet er, så kan du trygt aflevere din iMac hos SaveMyPhone.

Vi har mange års erfaring med professionel reparation af især Apple-produkter. Vi servicerer både privatkunder og virksomheder, når iMac’en gør knuder.

Trustpilot 5 Stjerner

Fantastisk service! Mine varmeste anbefalinger: 10/10!

Kom 10 min. før lukketid, og fik fikset batteriet + styresystemet på min Iphone for en super pris, samtidig med, at de flinke good-looking drenge, arbejdede 10 min. over tid for, at ordne mit problem. Virkelig topservice denne butik tilbyder sine kunder! 10/10 fra mig til jer. Tak!

Trustpilot 5 Stjerner

Håber at det var mit sidste besøg.... eller

Hvis man skal herind er det jo typisk fordi man har kvajet sig.

Men når man har kvajet sig, så yder de en super effektiv og venlig service.
Så HVIS jeg igen knuser min skærm eller andet, så vil det være klart førstevalg 😄

Trustpilot 5 Stjerner

Perfekt sted at få repareret sin telefon!

Super godt sted at få repareret sin telefon. Hurtig service, sødt personale og så er det helt vildt billigt. Har fået lavet min telefon dernede adskillige gange og den har stadig fungeret optimalt efter 🙂

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte