iMac reparation

Er din iMac kommet til skade? Heldigvis er SaveMyPhone klar til at hjælpe. Vores ferme team har mange års erfaring med reparation af iMac. Du er velkommen i butikkerne i Lyngby og København, hvor teamet sætter din iMac i stand til en fordelagtig pris.

Vælg din iMac-model

Få overblik over priserne på forskellige reparationer til iMac:

iMac

Reparation af iMac i København og Lyngby

Når uheldet er ude, er hjælpen tæt på. SaveMyPhone har lokale butikker i København og Lyngby, hvor du kan bruge vores bekvemme walk-in service. Spring bare tidsbestillingen over, og lad vores teknikere om at ordne din iMac. Vores service inkluderer en professionel diagnose, så vi ved præcist, hvad problemet er, inden iMac reparationen går igang. Vores medarbejdere benytter kun reservedele af original kvalitet, og du får 12 måneders garanti på alle reparationer.

Ny skærm på iMac

Har din iMac Pro fået en uheldig defekt / skade på skærmen?

SaveMyPhone tilbyder en bred vifte af reparationer til iMac. Vi sørger f.eks. for skærmskift af komplet skærm, hvis uheldet er ude.

Vi kan også sørge for RAM opgradering, backup af data, montering af SSD-kort, eller ordne en ødelagt strømforsyning. Uanset om problemet er enkelt eller vanskeligt, så løser vores ferme teknikere opgaven. Velkommen i SaveMyPhone butikkerne i København og Lyngby, hvor vi tilbyder hurtige reparationer til konkurrencedygtige priser.

Nyt batteri på iMac

En iMac har et internt batteri, som medvirker til, at computeren kører som en velsmurt maskine, men batteriet kan efter lang tids brug ende med at blive slidt. Hvis det er batteriet, der skaber problemer, kan vi hjælpe med installation af nyt batteri.

Kom forbi vores lokale værksted i København eller Lyngby, hvor vores teknikere undersøger din iMac ved en professionel diagnose. Hvis det er batteriet, der er kilden til problemet, så sørger vi for at montere et nyt batteri til en god pris.

Væskeskade reparation af iMac

Er der spildt væske i din iMac? Heldigvis er det ikke katastrofalt, hvis der kommer væske i din iMac. Hvis du handler hurtigt, og får hjælp til at udbedre skaden, kan du sagtens bevare din Mac.

Hvis du kommer på besøg på værkstedet i København eller Lyngby, kan vi tilbyde en diagnose ved vandskade. Diagnosen giver teamet et præcist overblik over problemet. Vi reparerer din iMac på eget værksted, og kan derfor tilbyde kort ventetid på reparationer. Ved væskeskader og logic board-reparationer kan der forekomme lidt ekstra ventetid.

Harddisk til iMac

Oplever du problemer med harddisken på din iMac, og er du i tvivl om, hvad det koster at fikse problemet? Du er velkommen til at ringe for et prisoverslag, men du kan også bare besøge vores butikker i Lyngby og København og få mere information.

Vi tilbyder f.eks. montering af harddisk i forskellige størrelser, så din iMac kommer til at fungere som smurt igen. De forskellige services og installationer til iMac varierer i pris, afhængig af problemets omfang og reservedelenes pris.

SaveMyPhone er specialister i iMac reparation

Din personlige iMac er sikkert uundværlig i hverdagen, og derfor er det ikke belejligt, at den ikke virker. Uanset hvad problemet er, så kan du trygt aflevere din iMac hos SaveMyPhone.

Vi har mange års erfaring med professionel reparation af især Apple-produkter. Vi servicerer både privatkunder og virksomheder, når iMac’en gør knuder.

Iphone Reparation Lyngby – Savemyphone
iPhone Reparation Lyngby – SaveMyPhone
237 Google anmeldelser
Helle Ullstad
Helle Ullstad
2023-12-27
Hjælpsomt personale og god service 👍
Frederik Ullstad
Frederik Ullstad
2023-12-20
Super service og meget venlige
Jakob Muxoll Andersen
Jakob Muxoll Andersen
2023-12-08
Save My Phone er en super god butik at få ordnet sin elektronik i. Personalet er altid super ærlige og venlige, og priserne er altid gennemskuelige og passende😊 I det hele taget super god service - kan kun anbefales🥳
Pia Ogdal Møller
Pia Ogdal Møller
2023-11-14
God service. Venlige personale.
Nicklas Bordum Leighton
Nicklas Bordum Leighton
2023-11-10
God og hurtigt service. Prisen er fornuftig.
Bjarne Schilling Andersen
Bjarne Schilling Andersen
2023-11-05
De var de første, der ville sætte et nyt batteri, i min ældre telefon. Det gik ikke glat først gang, men da jeg kom tilbage, rettet de udfordringen med det samme. Så alt i alt en god oplevelse.
Mathilde Jeppesen
Mathilde Jeppesen
2023-11-02
Virkelig god og hurtig service!! Kan totalt anbefale 10/10
Claus Blædel
Claus Blædel
2023-10-12
Super god og hurtig service. Alt fungerede som aftalt
Jonathan Wikstrom
Jonathan Wikstrom
2023-10-09
God butik
Charlotte Rosleff
Charlotte Rosleff
2023-10-09
Super service, de bedste anbefalinger. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Servicesløfte

Hos SaveMyPhone ønsker vi tilfredse kunder. Derfor har vi skabt en række fordele for dig som kunde.

Original kvalitet

Service af højeste rang

Rådgivning både i butikker, via telefon og via mail af medarbejdere med stort produktkendskab

Vi sætter en stor dyd i at kvalitet sikre og give DIG det absolutte